Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Трамбовки

В категория трамбовки ще откриете висококачествени виброплочи, ревeрсивни виброплочи и трамбовки пачи крак, произведени от водещи производители на пазара.

 

Виброплочи:

 

Виброплочите са част от трамбовъчната техника, но с по-голяма работна площ в сравнение с трамбовките пачи крак. Трамбовъчните машини се използват за компактиране на различни видове повърхности, основно на пясък, чакъл, пръст, павета и други. Вибротрамбовките са оборудвани, както с бензинови, така и с дизелови двигатели, а според хода си се делят на реверсивни и нереверсивни виброплочи. Неревесивните виброплочи се движат само на преден ход и за това се произвеждат основно олекотени варианти до 100кг. , като най-предпочитани са в диапазона 85– 90кг.. Голяма част от виброплочите се произвеждат с двигатели Honda, Briggs and Stratton и Robin. 

 

Реверсивни виброплочи:

 

Реверсивните виброплочи  са подходящи за работа на големи площи и обратни насипи. Основните разлики между тях и нереверсивните трамбовки са килограмите на машината, големината на площта за уплътняване и наличието на ход. Принципа на трамбоване на реверсивните виброплочи е същият с разликата, че килограмите и силата на удара е по-голям и маневрирането с трамбовъчната машина е по-лесно. Задвижването е просто устроено, като управлението се осъществява  чрез хидравлична помпа, която посредством ръкохватка обръща движението на трамбовката.  Възможната реализация на двигателя е дизелов на марките Hatz, Lombardini и други.

 

Трамбовки пачи крак:

 

Трамбовки пачи крак са професионално решение за трамбоване на различни материали. Те се използват най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина. Основните характеристики на трамбовка тип „пачи крак“ са силата на удара, мощността и теглото. Този тип трамбовки са предназначени за работа в по-труднодостъпни и тесни места, също така са по-лесни за транспортиране. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете трамбовъчни машини с ниски емисии и шум на четиритактови двигатели, високо амортисьорно окачване за намаляване вибрациите върху ръцете и усилен пневматичен амортисьор за тежки условия на работа, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на строителството и ремонтите. Трамбовката тип “пачи крак” е компактна и с нея може да се работи и в по-ограничени пространства.

 

Основните характеристики, които трябва да вземете предвид при избора на трамбовка са цената, ударната сила и площта на стъпката. При честа работа със силно неравни терени е важно центробежната сила и мощността на уреда да са по-високи. Ако пък теренът е почвен, по-голямата площ на стъпката ще улесни работата Ви.

 

Ако не сте сигурни дали да изберете виброплоча или трамбовка пачи крак, не се колебайте да ни потърсите. Нашите опитни специалисти ще Ви консултират относно оптималната за Вашите нужди трамбовъчна техника!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.