Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 873 137 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 873 137 Артикула.

Трамбовки и виброплочи

Трамбовките са професионалното решение за трамбоване на различни материали. Използват се най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина.

 

Трамбовъчните машини имат високо амортисьорно окачване за намаляване на вибрациите върху ръцете и усилен пневматичен амортисьор за тежки условия на работа, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на строителството и ремонтите.

 

В категорията „Трамбовки“ ще откриете висококачествени виброплочи, реверсивни виброплочи и трамбовки пачи крак, произведени от водещи производители на пазара.

 

Виброплочите са част от трамбовъчната техника, но с по-голяма работна площ в сравнение с трамбовките пачи крак. Трамбовъчните машини се използват за компактиране на различни видове повърхности – пясък, чакъл, пръст, павета и други.

 

Реверсивните виброплочи се използват за работа на големи площи и обратни насипи. Основните разлики между тях и нереверсивните трамбовки са килограмите на машината, големината на площта за уплътняване и наличието на ход.

 

Трамбовките пачи крак са професионално решение за трамбоване на различни материали. Те се използват най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина. Основните характеристики на трамбовка тип пачи крак са силата на удара, мощността и теглото.

 

Защо да изберете трамбовки и виброплочи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме трамбовъчни машини и виброплочи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.