Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 356 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 356 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони лентови акумулаторни

Независимо дали става въпрос за рязане на тръби, закрепващи елементи, цветни метали или други материали, лентовите триони, които ще откриете в онлайн магазин “Баш Майстора” са повече от способни да се справят с предизвикателството. С акумулаторните лентови триони можете да работите продължително време без да усетите умора.

 

Акумулаторните лентови триони са с малко тегло, изключително компактни и удобни за работа в хоризонтално и вертикално положение. Конструкцията им е балансирана, което спомага за лесното използване по време на работа. Разполагат с светодиодна подсветка за по-добра видимост към работната повърхност в участъци със слаба осветеност. Ограничаващата пластина може да се прибира при рязане на тръби в близост до стени или повърхността на пода, което спомага за увеличаване на маневреността на инструмента.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете лентови акумулаторни триони с марка MAKITA.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.