Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

U болт без планка

U-образните болтове без планка FISCHER ETR 3” и FISCHER ETR 6” служат за закрепване на тръбопроводи, най-вече в изправено положение или висящи, при монтаж като ограничителен елемент върху профили или скоби. Електролитно поцинковани са, използват се за ограничител на тръби – трябва да се движи свободно в пространството.

 

U-образните болтове без планка FRIULSIDER CAD 50800 1 1/2” са с двустранна резба и четири гайки М8. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка FRIULSIDER CAD 50800 (1 1/4”, 1”, 1/2”) са с двустранна резба и четири гайки М6. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка FRIULSIDER CAD 50800 (2’’, 2 1/2”, 3”) са с двустранна резба и четири гайки М8. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка FRIULSIDER CAD 50800 (3/4”, 3/8”) имат двустранна резба и четири гайки М6. Подходящи са за поддържане и монтаж на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка FRIULSIDER CAD 50800 (4”, 5”, 6”) са с двустранна резба и четири гайки М8. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка INDEX AZ IM 1/2” са с двустранна резба и две гайки М6. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове без планка INDEX AZ IM (2 1/2”, 2”, 4”, 5”) са с двустранна резба и две гайки М8. Подходящи са за поддържане и монтаж на кабелни скари и различни видове тръби.

 

Онлайн магазин „Баш Майстора“ разполага и с голямо разнообразие от скоби.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.