Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уплътнители битумни

В категория уплътнители битумни в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете битумни уплътнителни лепила на достъпни цени.

 

Битумният уплътнител се използва за лепене и уплътнение и е един от най-актуалните материали при ремонт на покрива. Характеризира се с устойчивост на UV лъчи и отлични пластично-еластични свойства, като понася разширения дължащи се на променливите атмосферни условия. Битумният уплътнител е създаден на основата гума и битум и се използва много лесно. Характерно за него, е че прилепва изключително добре към влажни повърхности и не се налага употребата на грунд. Той прилепва добре и към ламарина, алуминий, мед, месинг, керамика, битум, бетон, керемиди, битумни керемиди, мазилка и други.

 

Дъждът и влагата не представляват никаква пречка, защото битумните уплътнители не се разтварят във вода. Единствените недостатъци на битумния уплътнител са, че заради голямата му еластичност, не може да се боядисва и не е годен за работа при ниски температури.
 

Битумният уплътнител се използва за бързи ремонти на пукнатини, дупки и други повреди по покрива и хидроизолационните мембрани, уплътняване на фуги между хидроизолационната мембрана и вертикални бетонни стени, както и при ремонт на процепи в битумни изолации и уплътняване на пукнатини, улуци и фуги между бетон, мазилка, ламарина (медна, поцинкована, алуминиева) и други. Битумният уплътнител намира широко приложение за уплътняване на покривни елементи с цел – хидроизолация, уплътняване на покриви от битумни керемиди и уплътняване около основата на комини. Важно е да отбележим, че той е непригоден за лепене и уплътняване на полиуретан и стиропор.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.