Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за почистване на подове

Искаш по-бърз и лесен начин да почистите пода? Или да завършите цялото почистване на пода в една стъпка, в идеалния случай без прахосмукачка? Използвате устройство с кабел или предпочиташ да използваш безкабелно устройство с мощна батерия и максимална свобода на движение? От „Баш Майстора“ имаме решение за всяка задача, а изборът оставяме на Вас.

 

Уредът за почистване на външни настилки KARCHER PCL 4 позволява лесно и равномерно да премахвате всякакви упорити дълбоко залегнали външни замърсявания. Положението и ширината на въртящата се четка Ви позволяват да почистите ъглите, като по този начин спестявате време.

 

Уредът за почистване на подове KARCHER BR 30/1 C Bp е идеален избор за хигиенно почистване на всички видове твърди подове (включително плочки и предпазни подове).

 

Уредът за почистване на подове KARCHER BR 30/1 C Bp Pack е идеалното решение за поддръжка и почистване на по-малки площи в офиси, магазини, медицински кабинети, рецепции, хотели и ресторанти или дори в столове, училища и болници.

 

Уредът за почистване на подове KARCHER FC 3 Cordless може не само лесно да проникне под мебелите, но и да спести място за съхранение. Подът изсъхва само за около 2 минути, което го прави идеален за всички видове подове от твърда дървесина – паркет, ламинат, PVC и др.

 

Уредът за почистване на подове KARCHER FC 5 премахва прах, дребни трохи, косми от домашни любимци и избърсва пода едновременно – точно до ръба. Въртящите се валяци са постоянно намокрени с прясна вода, докато събраната мръсотия се транспортира до мръсния контейнер.

 

Уредът за почистване на подове KARCHER FC 5 Cordless е оборудван с литиево-йонна батерия с индикатор за нивото на батерията, а работното време е около 20 минути. Почистващият ефект е с 20% по-добър в сравнение с традиционните мопове.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.