Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Уреди за поддръжка на храсти акумулаторни

Акумулаторни уреди за поддръжка на храсти или също така наречените храсторези (тримери), представляват инструменти за отрязване. Това са ръчни инструменти и се използват, чрез нашите ръце. Те се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Храсторезите се използват, както използваме и градинските ни ножици, разбира се обаче, чрез тях ние си улесняваме работата многократно. Има различни модели и голямо разнообразие, според тяхната големина, форма, приложение и начин на задвижване.

 

Храсторезите могат да се делят на следните видове, според това мощността, която ги задвижва: електрически, акумулаторни или бензинови.
Лесни и удобни за експлоатация, според модела и размера, храсторезите са често използвани машини в съвремието на всеки уважаван “Баш майстор” градинар. Акумулаторните храсторези, могат да са и като тип отделна ножица за трева ако се налага. Храсторезите се задвижват посредством батерия, и са с много малки размери, лесно се пренасят от едно място на друго в сравнение с другите по-големи машини използвани за подобен вид дейност или работа .
Затова и разбира се, те се използват за оформяне на малки храсти или тревни площи или някакъв друг вид растителност в по-малки размери по обем и количество. Най-доброто им предимство е , че могат да бъдат използвани на далечни места, където няма достъп до електрическата мрежа. Акумулаторни храсторези се произвеждат основно с литиево йонна батерия.  Експлоатационен срок на подобен тип батерия е изключително дълъг и това прави този уред предпочитан. Многократно и презареждане също е голям плюс. Важно е когато избираме нашият храсторез да предвидим, точно и затова самият заряда на батерията, нейния капацитет.

Предлаганите от онлайн магазин “Баш Майстора” модели храсторези, са от доказани производители, с ергономичният им дизайн, меки дръжки и дълготрайни батерии се ползват с голяма популярност сред градинари от цял свят.

 

Наличните марки акумулаторни машини за храсти, които са в онлайн магазин Баш Майстора са следните:

При покупка всеки получава 5% отстъпка от цената на закупена стока сам в онлайн магазин „Баш Майстора“. В онлайн магазин „Баш Майстора“, също може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.