Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за поддръжка на храсти акумулаторни

Акумулаторни уреди за поддръжка на храсти или също така наречените храсторези (тримери), представляват инструменти за отрязване. Това са ръчни инструменти и се използват, чрез нашите ръце. Те се използват основно за рязане и оформяне на храсти и други малки или различни по вид дървета. Храсторезите се използват, както използваме и градинските ни ножици, разбира се обаче, чрез тях ние си улесняваме работата многократно. Има различни модели и голямо разнообразие, според тяхната големина, форма, приложение и начин на задвижване.

 

Храсторезите могат да се делят на следните видове, според това мощността, която ги задвижва: електрически, акумулаторни или бензинови.
Лесни и удобни за експлоатация, според модела и размера, храсторезите са често използвани машини в съвремието на всеки уважаван “Баш майстор” градинар. Акумулаторните храсторези, могат да са и като тип отделна ножица за трева ако се налага. Храсторезите се задвижват посредством батерия, и са с много малки размери, лесно се пренасят от едно място на друго в сравнение с другите по-големи машини използвани за подобен вид дейност или работа .
Затова и разбира се, те се използват за оформяне на малки храсти или тревни площи или някакъв друг вид растителност в по-малки размери по обем и количество. Най-доброто им предимство е , че могат да бъдат използвани на далечни места, където няма достъп до електрическата мрежа. Акумулаторни храсторези се произвеждат основно с литиево йонна батерия.  Експлоатационен срок на подобен тип батерия е изключително дълъг и това прави този уред предпочитан. Многократно и презареждане също е голям плюс. Важно е когато избираме нашият храсторез да предвидим, точно и затова самият заряда на батерията, нейния капацитет.

Предлаганите от онлайн магазин “Баш Майстора” модели храсторези, са от доказани производители, с ергономичният им дизайн, меки дръжки и дълготрайни батерии се ползват с голяма популярност сред градинари от цял свят.

 

Наличните марки акумулаторни машини за храсти, които са в онлайн магазин Баш Майстора са следните:

При покупка всеки получава 5% отстъпка от цената на закупена стока сам в онлайн магазин „Баш Майстора“. В онлайн магазин „Баш Майстора“, също може да се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.