Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 193 продукта и наличност над 4 418 035 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 193 продукта в наличност.
4 418 035 Артикула.

Вибратори за бетон

Вибраторите за бетон се използват в строителството за вибриране на бетоновата смес, непосредствено след изливането на бетона с цел изкарване на въздушните кухини. Вибраторите за бетон служат за усилване и заздравяване на налятата бетонова смес. С вибраторите за бетон се постига максимална здравина и плътност. В зависимост от дебелината на плочата се използват вибратори за бетон с различен диаметър на вибриращата глава.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от вибратори за бетонакумулаторни вибратори за бетон, вибратори за бетон комплекти, виброигли механични, виброигли с гъвкав вал, гъвкави валове, задвижки високочестотни, задвижки електромеханични.

 

Акумулаторни вибратори за бетон:

 

Акумулаторните вибратори са най-подходящи за вибриране на железобетонни отливки с малки габарити. Предимството на акумулаторните машини е олекотената конструкция, автономното захранване, късия вал и малката игла, която позволява вибрирането на трудно достъпни места.

 

Вибратори за бетон комплекти:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете вибратори за бетон комплект. Те са подходящи за вибриране на бетон с голяма маса. Различават се по мощност, тегло и наличието на презрамка, която значително улеснява работата. Бетонните вибратори комплект са произведени изключително за външна употреба и са добре защитени от възможните опасности съпътстващи строителните работи.

 

Виброигли механични:

 

Механичните виброигли, които ще откриете при нас се различават основно по диаметъра на бутилката. Бързината на свършената работа зависи от този диаметър - колкото по-голяма е иглата, толкова по-бързо може да се свърши работата. Със надеждността, с която разполагат механичните виброигли, уплътняването на бетон става бързо, качествено и лесно.

 

Виброигли с гъвкав вал:

 

Виброиглите с гъвкав вал се делят на няколко вида – виброигли високочестотни, виброигли механични с гъвкав вал и виброигли пневматични с гъвкав вал.

 

Високочестотните виброигли улесняват полагането на бетон при строителни дейности, като премахват въздушните мехури от материала, те не изискват особена поддръжка, лесни са за употреба и осигуряват перфектен краен резултат.

 

Механичните виброигли с гъвкав вал са произведени от качествени и дурако-устойчиви материали. Гъвкавият вал има подсилени краища, които позволяват голямо огъване без това да се отразява на работата, което е и причината да са надежден и предпочитан избор при уплътняването на бетонова маса.

 

Пневматични виброигли с гъвкав вал осигуряват надеждно уплътняване заздравяване на бетон като елиминират въздушните мехури. Сред предимствата на пневматичната виброигла с гъвкав вал са ръчния регулатор на мощността, както и възможност за обслужване на конусовидния накрайник на място.

 

Гъвкави валове:

 

Гъвкавите валове, които ще откриете в магазини Баш Майстора служат за връзка между задвижващата част и вибриращата игла. Гъвкави валове с различни дължина, което прави улеснява намирането на правилния за Вас. Те са важен компонент на вибраторите за бетон, използващи се при уплътняването големи обеми бетонова маса.

 

Задвижки високочестотни:

 

Високочестотните задвижки в онлайн магазин Баш Майстора са първокласни машини, които са неподвластни на обичайните проблеми, съпътстващи много от конверторите на съвременния пазар. Поддръжката на теза техника е минимална, всички елементи са с пълна електрическа и механична защита, а безопасното захранване гарантира пълна сигурност дори и при натоварен режим на работа.

 

Задвижки електро-механични:

 

Електро-механичните задвижки се считат за едни от най-простите, но и най-надеждни системи за уплътняване на пресен бетон. Онлайн магазин “Баш Майстора” е тук да Ви съдейства с мощни машини, чиито удароустойчиви корпуси с двойна изолация и лесно сменяеми вибриращи игли Ви позволяват безпроблемно да извършвате най-разнородни задачи, свързани с обработката на бетон. Удобните презрамки и ниското тегло осигуряват Вашият комфорт при дълготрайни сесии. Вижте онлайн машини и техника с пълни технически характеристики.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.