Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 359 236 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 359 236 Артикула.
Подреди по
Резултати

Вибратори за бетон комплекти

Подходящи са за вибриране на бетон с голяма маса. Различават се по мощност, тегло и наличието на презрамка, която значително улеснява работата. Бетонните вибратори комплект са произведени за външно ползване и са добре защитени от възможните опасности, съпътстващи строителните работи. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите вибратори за бетон комплекти на марката HERVISA PERLES.

 

Високочестотният вибратор HERVISA PERLES T-ERGO PLUS (38, 42, 52, 58) е с много издръжлив, ергономичен и влагоустойчив корпус на управляващия блок. Изработен е от устойчиви на износване елементи. Моторите гарантират за значителна вибрационна сила за постигане на по-добро компактиране на бетоновите маси.

 

Високочестотният вибратор HERVISA PERLES Vibramax plus (38, 42, 52, 58) е със специфичен захранващ кабел. Моторите гарантират за висока вибрационна сила за постигане бързо компактиране на бетоновите маси.

 

Висококачественият вибратор HERVISA PERLES T-Runner Plus (38, 42, 52, 58) има много издръжлив, ергономичен и влагоустойчив корпус на управляващия блок. Изработен е от устойчиви на износване материали. Моторите гарантират за висока вибрационна сила за постигане бързо компактиране на бетоновите маси.

 

Висококачественият вибратор HERVISA PERLES T-Runner (65, 75) е със специфичен захранващ кабел, отговарящ на високи ЕС норми. Моторите гарантират за висока вибрационна сила за постигане бързо и качествено компактиране на бетоновите маси.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.