Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 154 продукта и наличност над 4 132 432 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 154 продукта в наличност.
4 132 432 Артикула.
Подреди по
Резултати

Виброигли механични

Механичните виброигли, които ще намерите в магазини „Баш Майстора“, се различават основно по диаметъра на бутилката. Бързината на свършената работа зависи от този диаметър – колкото е по-голяма иглата, толкова по-бързо един майстор си свършва работата. Със надеждността, с която разполагат механичните виброигли, уплътняването на бетон става бързо, качествено и лесно.

 

Механичната виброигла Belle Megavib+ (36 мм, 50 мм) се използва за вибриране (уплътняване) на бетон. С помощта на вибратор вибрирането става бързо, качествено и лесно.

 

Механичната виброигла ENAR (AX40 40 мм, АХ48 48 мм, АХ58 58 мм) се използва за вибриране (уплътняване) на бетон. С помощта на вибратор вибрирането става бързо, качествено и лесно.

 

Механичната виброигла HUSQVARNA Construction AT 29 мм работи с електрическо задвижване от двигател HUSQVARNA AME 1600 и с гъвкав вал серия Superflex. Високата скорост на въртене осигурява висококачествена работа и отстраняване на всички въздушни мехурчета.

 

Механичната виброигла HUSQVARNA Construction AT 39 мм е изработена от закалена стомана. Идеално решение е за изливане на подове, плочи и греди в жилищни конструкции. Накрайникът ефективно премахва абсорбирания въздух в бетонната смес на дори и малки кофражни елементи.

 

Механичната виброигла HUSQVARNA Construction AT (49 мм, 59 мм) е снабдена с термична защита, защита срещу претоварвания и удари. Идеално решение е за изливане на на подове, плочи и греди в жилищни конструкции.

 

Механичната виброигла TREMIX MAXI (VH 38 38 мм, VH 48 48 мм) се използва за вибриране (уплътняване) на бетон. С помощта на вибратор вибрирането става бързо, качествено и лесно.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.