Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 356 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 356 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Виброигли високочестотни

Високочестотните виброигли улесняват полагането на бетон при строителни дейности, като премахват въздушните мехури от материала. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите професионални предложения в тази категория, които не изискват особена поддръжка, лесни са за употреба и осигуряват перфектен краен резултат.

 

Високочестотната виброигла HUSQVARNA AX 36 е предназначена за обработка на всички видове бетон. Тя е с леко, удобно и мощно оборудване с висока производителност и мотор, вграден в иглата без вграден преобразувател.

 

Високочестотната виброигла HUSQVARNA AX 40 е изработена от специална закалена стомана. Вибромоторът е инсталиран директно в иглата, като гарантира, че вибрациите се предават върху бетона, а не в ръцете на оператора.

 

Високочестотната виброигла HUSQVARNA AX 48 е предназначена за обработка на всички видове бетон. Дългият захранващ кабел Ви позволява да работите далеч от точката на свързване, а 5-метровият маркуч може да бъде заменен с по-дълъг.

 

Високочестотната виброигла HUSQVARNA АХ (56, 65, 90) има леко, удобно и мощно оборудване с висока производителност и двигател, вграден в иглата без вграден преобразувател. Проектирана е да се използва с всички видове бетон.

 

С високочестотната виброигла HUSQVARNA Smart (48, 56) се работи безопасно, защото има вградени защити срещу променливо напрежение, утечка, претоварване, късо съединение и прегряване. Постига се висока вибрационна сила, чрез която се постига бързо и качествено уплътняване на бетоновите маси.

 

Високочестната виброигла HUSQVARNA Vibrastar 40 e предназначена за уплътняване на бетон от средна до висока степен. Служи за премахване на мехурчетата от бетона, за разпределянето на бетона във форма, за увеличаване на плътността му, за подобряване на сцеплението на бетона към арматурата.

 

Високочестотната виброигла HUSQVARNA Vibrastar (50, 60) е надежден и здрав трифазен вибратор за бетон, осигуряващ уплътняване от средна до висока степен. Ергономичната алуминиева кутия предлага лесна работа с една ръка и намалява вибрациите.

 

Високочестотната виброигла SIRTE VS370 служи за вибрация при изливане на бетон с цел получаване на компактен материал без въздушни мехури.

 

Високочестотната виброигла SIRTE VS600 е предназначена за уплътняване на бетона в бетонни и стоманенобетонни конструкции. Конверторът и иглата са обединени в едно устройство.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите високочестотни виброигли на марката HERVISA PERLES.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.