Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.
Подреди по
Резултати

Високочестотни задвижки

Високочестотните задвижки са първокласни машини, които са неподвластни на обичайните проблеми, съпътстващи много от конверторите на съвременния пазар. Поддръжката на тази техника е минимална, всички елементи са с пълна електрическа и механична защита, а безопасното захранване гарантира пълна сигурност дори и при натоварен режим на работа. Здравата конструкция на честотния конвертор е подходяща за неблагоприятни атмосферни условия, включително на граждански строителни обекти. Може да се използва и на труднодостъпни места. Дизайнът на машината ограничава навлизането на чужди тела, а двойната изолация предпазва оператора от нараняване. Могат да се използват с широка гама от вибрационни игли. Смяната на вибрационните игли става лесно.

 

Защо да изберете високочестотни задвижки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме честотни конвертори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

При интерес, не се колебайте да ни потърсите. Нашите специалисти ще Ви дадат нужните съвети и ще Ви асистират в подбора на правилната техника за Вашите нужди!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.