Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 518 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 518 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за гресиране

Пневматичният пистолет за гресиране е подходящ за пневматични такаламити за директно гресиране и пълнене на системи за централно гресиране с налягане.

 

Пневматичният такаламит представлява инструмент за гресиране и смазване. Работата му се състои в нанасянето на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка.

 

Пневматичният пистолет за гресиране, който предлагаме в онлайн магазин „Баш Майстора“, е с четиричелюстен накрайник и удължител, изработен от метал. Подходящ е за пневматични такаламити, за директно гресиране и пълнене на системи за централно гресиране с налягане на помпата до 400 бара/900 мл/мин.

 

Защо да изберете пистолет за гресиране от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пистолети за гресиране, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.