Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Лазерни нивелири

Лазерните нивелири намират широко приложение в днешно време както в професионалното строителство, така и в ежедневието. Основно се използват при изграждане на равна повърхност, поддържане на постоянен наклон, следене на ниво и полагане на подова настилка.

 

Лазерният нивелир е изключителен помощник при слагане на плочки, циментови подови замазки, декориране и лепене на тапети, различни строителни дейности и други.

 

Преимуществата на лазерния нивелир са неговата компактност, ниското тегло и пригодност за употреба във всякакви условия.

 

Точният и надежден нивелир винаги е бил сред най-важните помощници на професионалните майстори и любители. Той спомага за определяне на разликите във височините на дадени повърхности. Използва се за поставяне на маркировка, оразмеряване и разчертаване на местата, където ще се пробива.

 

Лазерни приемници

 

Лазерните приемници се наричат още „детектори“ и са основният допълващ уред в комплекта на лазерните нивелири и подобните им измервателни уреди. Дали детектор или приемник, това е електронно устройство, което приема сигнала от ротационния лазер.

 

Измервателният уред се използва точно за това – бързо откриване на въртящи се лазерни лъчи с определена дължина на вълната. Подходящ е за работа на открито и в затворени помещения.

 

Линейни лазерни нивелири

 

Линейните лазерни нивелири са по-усъвършенстван вариант на точковите нивелири. Те най-често имат една хоризонта и една вертикална лазерна линия, които се пресичат перпендикулярно и така проектират кръст върху равнината.

 

Измерването става бързо и изключително прецизно. Те са идеален вариант за строителни и ремонтни дейности, полагане на подове, плочки и циментови подови замазки.

 

Мишени за лазерни нивелири

 

Мишените за лазерни нивелири са подходящи за всички ротационни лазери или лазерни инструменти. Имат прикрепящи магнити и двойна скала – използват се при ниски тавани.

 

Ротационни лазерни нивелири

 

Ротационният лазерен нивелир е сред най-точните измервателни уреди в сферата на строителството и ремонтите.  Може бързо и лесно да бъде настроен за хоризонтална и вертикална работа чрез възможността за автоматично самонивелиране.

 

Ротационните лазерни нивелири са предпочитани за строителни площадки и големи отворени помещения като офиси и публични сгради.

 

Точкови лазерни нивелири

 

Точковите лазерни нивелири могат да ви бъдат в помощ при полагане на подови настилки, поддържане на постоянен наклон, изграждане на равни повърхности. Когато купувате точков лазерен нивелир е важно да съобразите принципа на действие, броя на лазерните линии и диоди, вида на захранването и други.

 

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите разнообразие от нивелири, както и допълнително оборудване за тях. Без значение дали искате да закупите самонивелиращ лазерен нивелир или такъв с тринога, нашият магазин е правилното място.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.