Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Греди кофражни

Кофражните греди са основни елементи за създаване на хоризонтален и вертикален кофраж и осигуряват дълъг живот и стабилност.

 

Изработени са от грижливо изсушен първокласен дървен материал. Дървените кофражни греди се отличават със здравина, висока якост на огъване, водоустойчивост, силна адаптивност в строителството. Предлагат се в различни дължини до 6 метра.

 

Кофражната греда е произведена по високи стандарти, тя е изключително устойчива на огъване и тежест. Тя има добри характеристики в сравнение с други плътностенни греди. Освен, че е издръжлива, тя има и дълъг живот. По този начин се постига намаляване на използвания материал и намаляване на разходите.

 

Кофражните греди се използват както при строителство, така и при поддържащи ремонтни дейности.

 

Защо да изберете кофражна греда от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кофражни греди, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.