Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.

Машини за рязане на бетон и асфалт

Машините за рязане на бетон и асфалт са изключително удобни и лесни за използване, дават възможност за намаляване и на скоростта. С отрезните машини може лесно да се изрязват кръпки на асфалт.

 

В магазини “Баш Майстора” ще откриете висококачествени машини за рязане на бетон и асфалт - фугорези и бензинови ъглошлайфи.

 

Фугорези

 

Фугорезите са специализирани машини, които се използват за строителни дейности, идеални са за рязане на асфалт, като за целта тези видове ъглошлайфи най-често се използват с диамантени дискове. Машините за рязане на бетон и асфалт най-често се задвижват от бензинови или дизелови двигатели. Акумулаторните модели станаха най-достъпни и използвани с влизането на новите технологии. С увеличаване на мощността се засилва и приложното поле на тези машини, но също така се увеличава и теглото им, като уредите с по-голям капацитет се нуждаят от колички, за да работят съществено.

 

Бензинови ъглошлайфи

 

Бензиновите ъглошлайфи намират приложение при рязането на камък, зидария, бетон, асфалт, метал и други твърди материали. С помощта на своята сила и здравина те успяват да се справят перфектно с тежки задачи при ремонтни дейности, строителство и преустройство на сгради. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бензинови ъглошлайфи с мощност от 3200 до 5800 W. Дълбочината на диска е от ф300 до ф400 мм, а дълбочината на рязане – от 80 до 270 мм. Някои от моделите имат гаранция до 36 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.