Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Машини за рязане на бетон и асфалт

В магазини Баш Майстора ще откриете висококачествени машини за рязане на бетон и асфалт  - фугорези и ъглошлайфи бензинови.

 

Фугорези:

 

Фугорезите са надеждни машини за рязане на бетон и асфалт, като биват нарезделна част от инвентара на всяка строителна фирма. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете и фугорез количка, който е лесен за транспортиране и изключително силен в рязането. Фугорез количките намират голямо приложение в строителството и ремонта на пътища. Основното й предназначение е за рязане на асфалт и армиран бетон. С нея могат да се режат асфалт, бетон, фуги и павета с минимални усилия. Фугорез количката е снабдена с воден резервоар за мокро рязане и обикновено използва диамантен диск.

 

Ъглошлайфи бензинови:

 

Бензинови ъглошлайфи се използват за рязане на камък, зидария, бетон, асфалт, метал и други твърди материали. Благодарение на своята мощност и издръжливост се справят чудесно с тежки задачи при ремонтните дейности, строителство и реконструкцията на сгради. Бензинови ъглошлайфи на склад с мощност от 3200 до 5000 W, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”. Дълбочина на диска от ф 300 до ф 400 mm, дълбочина на рязане от 110 до 145 mm. Предлаганите модели са придружени с гаранция до 36 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.