Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 478 продукта и наличност над 4 112 607 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 478 продукта в наличност.
4 112 607 Артикула.
Подреди по
Резултати

Платна кофражни

Кофражните платна са основна част от най-разпространената и добре позната кофражна система в България. Те са дървени конструктивни елементи, които се използват при изграждането на кофраж в строителни и ремонтни дейности.

 

Подходящи са за кофриране на основи, зидове с прави или извити контури, самостоятелни подпори и плочи. Освен в жилищното строителство кофражът може да се ползва и в индустриалното, хидротехническо и транспортно строителство.

 

Основният елемент на кофражната система е кофражното платно. Теглото му позволява да се работи на ръка, което е едно от най-големите предимства.

 

Кофражните платна най-често се свързват чрез щифтове и клинове. Противоположните платна са вързани със свързващи планки, оставени в бетона, или се използват шпилки ф17, минаващи през дистанционни втулки, специално изработени от PVC тръба.

 

Какви кофражни платна можете да откриете при нас?

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ предлагаме така наречените трислойни кофражни платна. Те се изработват от първокачествена иглолистна дървесина с един напречно и два надлъжно разположени дървени слоя.

 

Слепването на дървесните слоеве се извършва при висока температура след процесите за изсушаване и импрегнация на дървесината. За увеличаване на здравината на кофражните платна и тяхната износоустойчивост, повърхността им е обработена с меламинова смола. Заради високите стандарти на производство трислойните кофражни платна притежават висока устойчивост на огъване и тежест.

 

Също така имат по-добри характеристики в сравнение с други дървени платна. Освен издръжливост, друго тяхно предимство е дългият им експлоатационен живот. Благодарение на тези им качества може да се постигне редуциране на използвания материал и намаляване на разходите. Разполагаме с голям набор от кофражни платна и оборудване на склад на водещи производители в бранша.

 

Защо да изберете кофражно платно от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кофражни платна, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.