Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Платна кофражни

Кофражните платна са основна част от най-широко разпространената и известна в България кофражна система. Те са дървени конструктивни елементи, който се използват при изграждането на кофраж в строителството и ремонтните дейности. Подходящи са за кофриране на фундаменти, колони, стени с прав или криволинеен контур, самостоятелни греди и плочи.

 

Освен в жилищното строителство кофражът може да се използва и в промишленото, хидротехническото и транспортно строителство. Основните елементи на кофражна система са кофражни платна. Теглото им позволява да се работи на ръка, което е едно от най-големите предимства.

 

Кофражните платна най-често се съединяват посредством щифтове и клинове.  Срещуположните платна се свързват със свързващи планки, които остават в бетона. Или с шпилки Ф17, които минават през дистанционни втулки специално изработени от PVC тръби.

 

Какви кофражни платна можете да откриете при нас?

 

В онлайн магазин Баш Майстора  предлагаме така наречените трислойни кофражни платна. Те се изработват от първокачествена иглолистна дървесина с един напречно и два надлъжно разположени дървени слоя. Слепването на дървесните слоеве се извършва при висока температура след процесите за изсушаване и импрегнация на дървесината. За увеличаване на здравината на кофражните платна и тяхната износоустойчивост, повърхността им е обработена с меламинова смола.

 

Заради високите стандарти на производство, трислойните кофражни платна притежават висока устойчивост на огъване и тежест. Също така имат по-добри характеристики в сравнение с други дървени платна. Освен издръжливост, друго тяхно предимство е  дългият им експлоатационен живот. Благодарение на тези им качества може да се постигне редуциране на използвания материал и намаляване на разходите.

 

Разполагаме с голям набор от кофражни платна и оборудване на склад на водещи производители в бранша. Потърсете ни на телефон: 0887-61-63-20, или посетете нашия склад и ние ще Ви помогнем да изберете подходяща кофражна система за Вашите проекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.