Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Бутални компресори

Буталният компресор за въздух е един от най-широко използваните тип компресори. Този тип машини се използват широко във всички сфери и е важно оборудване за професионалните специалисти.

 

Буталните компресори са подходящи не само за боядисване и строителни дейности, но и в автомобилната индустрия, ремонтите, както и в промишлеността и други действия, включващи въздух под високо налягане.

 

Принцип на работа на буталните компресори

 

Буталният компресор се отличава с това, че при него нагнетяването на въздух е чрез движение на бутало в цилиндър. Основното предимство на уреда е неговата компактност, леко тегло и малък размер, което спомага за лесното използване. Буталният компресор работи с масло и без наличие на масло.

 

При него движението на буталото в цилиндъра се изпълнява с употребата на смазка чрез специален вид масло. По този начин компресорът може да се използва много повече години и да се радва на дълъг експлоатационен живот. Маслото в уреда намалява съпротивлението и износването на движещите се части.

 

Компресорът без масло се нарича още сух компресор за въздух. Използва се най-често за боядисване. Когато избирате такъв компресор, обърнете внимание на габаритите на уреда. Важна е също и консумацията на енергия и до какви нива на шум достига. Видът на помпата също е различна при различните модели устройства.

 

Компресорите, които се предлагат в нашия онлайн магазин, са чудесна алтернатива на акумулаторните компресори. Те ще повишат многократно производителността и ще бъдат незаменима част от Вашия набор инструменти за всяка ремонтна и строителна дейност.

 

Предлаганите в нашия онлайн магазин бутални компресори са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Предлаганите марки машини, налични в онлайн магазин „Баш Майстора“, са:

 

  • BISONTE
  • BLACK&DECKER
  • FIAC
  • MAKITA
  • METABO
  • ABAC START
  • NUAIR
  • RAIDER
  • REM Power
  • STANLEY.

 

При покупка онлайн можете да се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.