Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бутални компресори

Много широко използван тип компресори са така наречените бутални компресори за въздух. Те намират широко приложение в различни отрасли и са важен уред за професионалните майстори. Те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, използват се в автомобилостроенето, ремонтни дейности, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, които са свързани с работа, с въздух под високо налягане.


Принципа на работа на буталния компресор за въздух, се състои в това, че при него нагнетяването на въздуха се осъществява посредством движение на бутало в цилиндър. Основните преимущества на този тип уред са свързани с компактност, според модела, малко тегло и малките размери, което улеснява и неговото използване. Буталния компресор за въздух, може от да работи с масло или без наличието на масло.

 

При буталния компресор за въздух, където помпата се задвижва с масло, движението на буталото в цилиндъра се осъществява с употребата на смазка, посредством специален вид масло. По този начин компресора може да се използва много повече години и да се радва на дълъг експлоатационен живот. Маслото в уреда, намалява съпротивлението и износването на движещите се части.

 

Компресора без масло, наричан сух компресор за въздух, се използва най-често за боядисване. При избора бутален компресор за въздух, трябва да обърнем внимание на на габаритите на уреда, тоест неговите размери. Важно е също и консумацията на енергия и до какви нива на шум достига. Вида на помпата на компресора също е различна при различните модели компресори за въздух. Компресорите предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на акумулаторните компресори. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви инструменти при всеки ремонт или строителна дейност. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ компресори са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите бутални компресори с различна специфика и размер.

 

Предлаганите марки машини, налични в онлайн магазин Баш Майстора са:

При покупка онлайн може да се възползвате от отстъпка от цената на закупена стока само в онлайн магазин „Баш Майстора“. Също ще получите и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.