Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Карбофлексови дискове

Карбофлексовите дискове са режещи инструменти от абразивно зърно, свързано със смола и подсигурено с армираща мрежа от фибростъбло. Следователно те трябва да се съхраняват в добре проветриви места с малка температурна разлика.

 

Поради това отличното качество и параметрите на тези продукти ще бъдат запазени възможно най-дълго. Карбофлексовите дискове се използват за рязане и шлайфане на различни материали, основните от които са метал, естествен и изкуствен камък, бетон, тухли, алуминий, чугун и други.

 

Защо да изберете карбофлексов диск от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме карбофлексови дискове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.