Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 560 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 560 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни лозарски ножици

Акумулаторните лозарски ножици са изключително здрави, ефективни и професионални инструменти. Предназначени са за всякакъв вид интензивна работа, като основното им приложение е резитба на овощни градини и лозя, а също така и за поддържане на паркове. С тях пестите време и физически усилия при резитба и са подходящи за по-постоянна употреба и за обработка на по-обемисти площи. С акумулаторните лозарски ножици ще обработвате градините по-удобно, по-бързо и по-приятно. Те не изискват подхранващ кабел, така че осигуряват безпрепятствена свобода на движение – без заплитане на кабели и без опасност от случайното им срязване. Повечето батерии са проектирани да издържат достатъчно дълго. Акумулаторните лозарски ножици са допълнение към косачките и тримерите за тревиста растителност.

 

Особености на лозарски ножици с батерии:

 

Акумулаторните лозарски ножици са създадени за облекчаване труда на хората, които се занимават с поддръжката на храсти, овошки и лози. Повечето видове акумулаторни ножици нямат сменяеми батерии – зареждат се по същия начин, по който зареждате мобилния си телефон – с подхранващ кабел. Притежават и предпазители срещу непредвидено включване, както и с такъв, който преустановява работата, ако остриетата се блокират.

 

Устойчивост и заряд на батерията

 

Животът на батерията е важно свойство, което трябва да се има предвид при избор на акумулаторната ножица. Ножиците могат да се ползват от 30 до 120 минути предвид избора на модела и цена на продукта. Ножиците с най-малка мощност са най-евтини и могат да свършат перфектна работа на тези, които имат неголеми площи. Притежателите на по-обширни градини и живи плетове предпочитат ножиците с по-голям капацитет.
 

Мощност и напрежение на батерията

 

Най-разпространените на пазара са ножиците с капацитет 1.5 Ah. По-мощните ножици имат капацитет в диапазона 2.5-3 Ah. Напрежението обикновено е около 3.6V. Ако имате нужда от ножици с по-общо предназначение, напрежението може да надвиши 7V.
 

Поддръжка на лозарските ножици на батерия

 

Дори да изглеждат прост продукт, лозарските акумулаторни ножици изискват правилна поддръжка. Гокяма част от тях са изработени от неръждаема стомана, но дори и те след употреба трябва да се бършат и сушат старателно. Употребата в дъждовно време не е препоръчителна.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите:

  • Акумулаторни лозарски ножици BOSCH
  • Акумулаторни лозарски ножици KARCHER
  • Акумулаторни лозарски ножици MAKITA
  • Акумулаторни лозарски ножици RAIDER и други.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.