Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически триони

Електрическите триони се използват широко в градска среда и големи населени райони. Идеални са за използване от домашни майстори и професионалисти при работа в градината или двора, където разстоянията до електрическия контакт не са големи.

 

Трионите с електрическо захранване са подходящи за сферата на строителството и дърводелството. С тях можете бързо и лесно да нарежете греди, бичмета и дъски, които да се ползват при направа на кофражи и носещи конструкции на покриви.

 

Предимства на електрическите триони

 

В днешно време проблемът с шума е много актуален и притеснява все повече хората в градовете. Най-големият плюс на електрическия трион е, че отделя малко шум. Така можете да режете дърва за огрев пред гаража, без да пречите на околните.

 

Електрическите триони не отделят газове и нивото на излъчваните вибрации е по-ниско. Те са значително по-леки и надеждни. Това е благоприятно за работещите с тях, защото те натоварват ръцете по-малко. Може да се използват и от обикновени градинари.

 

Обслужват се по-лесно, както и по-рядко се повреждат в сравнение с двигателя с вътрешно горене. Инструментите са предпочитани за малки стопанства, където се използват по-рядко.

 

Какво е характерното за електрическия трион?

 

Резачките на ток се характеризират с висока скорост на движение на веригата. В комбинация с малката ширина режещия модул, високата скорост при рязане е гарантирана.

 

Електрическите триони са оборудвани с предпазен щит. Ако възникне обратен удар, той незабавно спира движението на веригата. Машината изскача, щитът опира в ръката, държаща предната дръжка, придвижва се напред и задейства аварийната спирачка.

 

Електрическият трион има и предпазител, който прекъсва захранването при голямо натоварване поради заклинване на веригата. Повечето модели имат специални спирачни системи.

 

Какви електрически триони можете да откриете при нас?

 

Желаете Вашата нова резачка да е надеждна и с изгодна цена? В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете голямо разнообразие от електрически триони. Те имат дължина на шината от 15 см до 45 см. Това ги прави подходящи за разнообразни дейности в сферата на обработката и рязане на дървен материал.

 

Заложили сме на висококачествени модели, произведени от лидерите на пазара:

 

  • HIKOKI
  • MAKITA
  • STIHL
  • BLACK&DECKER
  • RAIDER.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.