Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Лебедки за теглене

Най-срещаните лебедки са металните въжени лебедки за теглене. При тях се ползват въжета от стомана, които гарантират голяма якост и допускат дърпането на тежки предмети. Ръчните лебедки със стоманено въже служат за повдигане и издърпване на различни съоръжения, лодки и автомобили.

 

Ръчни барабанни лебедки за теглене

 

Благодарение на олекотения дизайн с тях се работи с лекота. Ръчните барабанни лебедки със стоманено въже разполагат с основа от метал, която се прикрепва към твърда повърхнина. На тях е прикрепен барабан с навито на него въже. Отстрани на барабана има ръкохватка, която при въртене кара въжето се навива.

 

Ръчните барабанни лебедки със стоманено въже са незаменими при осъществяването на строителни дейности, монтаж на постройки и други. Те са изключително изгодни при дърпане на кола на ремарке както отгоре, така и при пускане на автомобил или друга техника от ремаркето на пътя.

 

Използват се за дърпане и транспортиране на аварирали автомобили, чийто двигател не може да пали или такива с двигател, който не работи. Тези лебедки намират широко приложение и в работилници, производствени халета и строителни обекти.

 

При избор на лебедка за теглене е нужно да се обърне внимание на силата на навиване на барабана, както и да прецените дължината на металното въже. Трябва и куката, която е монтирана в края на въжето, да е достатъчно здраво.

 

Защо да изберете лебедка за теглене от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лебедки за теглене, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.