Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедки за теглене

Сред най-често срещаните видове лебедки са металните въжени лебедки за теглене. При тези лебедки се използват стоманени въжета, които осигуряват много висока якост и позволяват издърпването на тежки предмети. Ръчните лебедки със стоманено въже служат за повдигане и издърпване на различни съоръжения, лодки и автомобили. Благодарение на олекотения дизайн с тях се работи с лекота. Ръчните барабанни лебедки със стоманено въже разполагат с метална основа, която се закрепва към дадена твърда повърхност. На нея е закрепен барабан с навито на него въже. Отстрани на барабана има ръкохватка, при въртенето на която въжето се навива. Създава се тягова сила, необходима за преместването на закрепения на куката товар.

 

Ръчните барабанни лебедки със стоманено въже са незаменими при провеждането на строителни дейности, монтажа на конструкции, обслужване на автомобила и в производствени условия. Ръчните лебедки за теглене с въже са изключително полезни при издърпване на колата на ремаркето както отгоре, така и при спускане на автомобил или друга техника от ремаркето на пътя. Използват се и за издърпване и транспортиране на аварирали автомобили, чийто двигател не може да запали или такива с неработещ двигател. С ръчните лебедки лесно, бързо и удобно се издърпва както лек автомобил, а също така и други машини и предмети, които искате да транспортирате. Тези лебедки намират широко приложение и в работилници, производствени халета и строителни обекти.

 

При избор на лебедка за теглене е необходимо да обърнете внимание на капацитета на навиване на барабана, както и да прецените дължината на металното въже. Важно е и куката, монтирана в края на стоманеното въже, да има достатъчна здравина.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете лебедки за теглене с товароподемност от 500 кг до 4 тона и дължина на въжето от 1,5 метра до 10 метра на световноизвестните производители:

  • FORCE
  • GADGET
  • HMmullner
  • HU-LIFT
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.