Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 818 169 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 818 169 Артикула.

Уплътнители

Основният проблем във всички съществуващи и нови сгради е присъствието на множество фуги и отвори, които трябва да бъдат изолирани и уплътнени. Материалите, които се ползват в строителството, имат различна степен на свиване и разширяване, причинена от механични сили.

 

Уплътнителите са планирани да издържат на тези движения и да осигуряват херметически уплътнения. Трябва да отговарят на две основни изисквания – добро сцепление към материала, върху който се полага, за да може медиумът, срещу който се извършва уплътняването, да не може да прониква между строителния компонент и уплътняващия материал.

 

Битумните уплътнители са най-актуалните материали при ремонт на покриви. Имат добра адхезия към мокри повърхности, не се изисква грунд. Прикрепват към ламарина, мед, алуминий, месинг, керамика и други. Не се разтварят във вода. Използват се за бързи ремонти на пукнатини, дупки и повреди по покриви, при уплътняване на пукнатини, улуци и фуги между бетон, мазилка и други.

 

Тефлоновите ленти са решение за уплътняване на резби при тръбни връзки при изграждане на ВиК инсталации. Чрез тях се осигурява надеждна връзка между различните части на ВиК системата, като по този начин се елиминира появата на нежелани течове. Характеризират се с висока еластичност, която позволява проникване в улеите на резбата, както и способност да издържат на големи температурни амплитуди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.