Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 391 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 391 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за технически преглед

Комплектите за технически преглед са набори от инструменти, оборудване и аксесоари, които се използват от автомеханици и техници за извършване на технически прегледи и поддръжка на автомобили и други превозни средства. 

 

Те са от съществено значение за поддържането на безопасността на автомобилите и осигуряване на функционалност съответствие със законовите изисквания за пътна безопасност. Комплектите за технически преглед включват разнообразни инструменти и оборудване.

 

Професионалните комплекти за технически преглед включват допълнителни огледала за лесна видимост в недостъпни тъмни зони вътре в автомобила. Инструментите са също така се използват за достигане и хващане на малки метални части, като например болтове, гайки и други.

 

Защо да изберете комплект за технически преглед от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти за технически преглед, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.