Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 055 продукта и наличност над 4 601 466 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 055 продукта в наличност.
4 601 466 Артикула.
Подреди по
Резултати

Радиостанции

Радиоразпръскването е предаване на аудио, понякога със свързани метаданни, чрез радиовълни, предназначено да стигне до широка аудитория. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите радиостации на марката COBRA.

 

Радиостанцията Cobra Walkie Talkie Two Way Radio AM1035 има стегнат дизайн и е с немалък обхват на действие – до 12 км. Поддържа 38 CTCSS звукови и 83 DCS цифрови кода. Радиостанцията разпознава гласовите звуци на потребителя и стартира предаване без да се натиска бутон.

 

Радиостанцията Cobra Walkie Talkie Two Way Radio AM245 е съвместима с всички радиостанции PMR 446 MHz. Има специален икономичен режим на работа –удължава експлоатационния живот на батериите чрез по-малка консумация на ел. енергия, когато радиостанциите не приемат/предават сигнал.

 

Радиостанцията Cobra Walkie Talkie Two Way Radio AM645 притежава различни екстри – гласово активиране на предаването, сканиране, известяване за повикване, „Roger beep” сигнализация, заключване на бутоните и др. Има индикатор за слаб заряд на батериите, щипка за колан, както и жак за свързване на слушалки и микрофон.

 

Радиостанцията Cobra Walkie Talkie Two Way Radio AM845 е съвместима с всички радиостанции PMR 446 MHz. Поддържа 38 CTCSS звукови кодове и 83 DCS цифрови кодове.

 

Радиостанции може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.