Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 931 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 931 Артикула.
Подреди по
Резултати

Радиостанции

Радиостанциите се използват в различни области, като работят на принципа на разпространението на радиовълни. Радиостанциите, в разговорния език наричани още "уоки токи", се ползват от любители, шофьори на камиони, шофьори на автомобили, от ловни дружинки, строителни работници и много други.

 

С какво могат да Ви помогнат радиостанциите?

 

Тъй като радиостанциите се използват в много различни области, те са много търсени и различни производители се опитват да произвеждат висококачествено разнообразие сред своите продукти. Интензивните ежедневни дейности на работното място или релаксиращ лов с приятели – радиостанциите ще бъдат с Вас, за да Ви улеснят да правите това, което искате. Клиентите имат възможност да ги използват в различни области. Любителите на лова могат да се възползват от комплектите с обхват до 10 км. Радиостанциите имат отлично покритие в офиси, търговски обекти и подземни места, там където мобилните оператори нямат обхват.

 

Зарядните станции, дългият живот на батериите и слушалките в комплектите позволяват използването на радиостанции в ресторанти и барове за удобство на служителите и по-бързо и добро обслужване на клиентите. Това е иновативен продукт, към който все повече управители на заведения се насочват и усъвършенстват ежедневната работа.

 

Защо да изберете радиостанции от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме радиостанции, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.