Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за моторни свредели

Свределите за земя биват ръчни, моторни и електрически, като най-често намират приложение в градината. С тях се пробиват дупки при засаждане на овощни дървета, но с тяхна помощ може да поставяте колове за ограда и да пробивате дупки в земята.

 

Свредлата за моторни свредели се използват за правене на по-големи дупки в земята, поставяне на колове, колчета, монтиране на огради. Подходящи са за копаене на дупки в почвата и пробиване на дупки в дърво. Благодарение на автономното си задвижване тези съоръжения намират приложение почти навсякъде – дори и в полеви условия.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете свредла за моторни свредели HIKOKI, MAKITA, STIHL, BISONTE и други.

 

Защо да изберете свредло за моторни свредели от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредла за моторни свредели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.