Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Връщане на продукт

Вие имате право да върнете закупената стока от онлайн магазин Баш Майстора в 14 дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Ако не сте доволни от продукта закупен от вас Вие може да си получите парите обратно бързо и лесно. Ето стъпките как да направите това:

 1. Уведомете ни посредством имейл на адрес onlinestore@bashmajstora.com или на телефон 052/64-30-30. Стандартен формуляр за упражняване право на отказ може да намерите в сайта на КЗП. За да обработим вашето искане за връщане възможно най-бързо, ще са ни нужни:
  а) Вашето име и телефон за връзка
  б) Номера и дата на вашата поръчка и име на желан продукт за връщане, ако продуктите са няколко на брой моля изброите всички.
  в) IBAN номер на банкова сметка по която желаете да получите сумата.
   
 2. Изпратете продукта, който желаете да върнете на адрес:

  магазин Баш Майстора
  телефон: 052/64-30-30
  ул. „Струга“ 23 Варна 9000

  Разходите по връщането на продукта следва да се заплатят от клиента. В пратката трябва да присъства и копие от фактурата и/или касовата бележка за конкретния продукт. Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка с непокътнати етикети, в същото състояние и аксесоари с които е била доставена. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (например, но не само – механични/ електрически шокове).
  В случай, че сте закупили промо пакет* (например ъглошлайф плюс десет диска) или продукт придружен с подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете целият промо пакет или подаръка.
   
 3. Получавате сумата по избрания от Вас начин в 14 дневен срок, считано от датата на приетите от нас върнати продукти. След, като ние приемем продукта изпратен от Вас и се уверим, че отговаря на условията за връщане ще ви изпратим имейл или ще ви потърсим по телефона за да Ви уведомим отностно статуса на връщането.

 
промо пакет* - е изрично отбеляза в сайта на онлайн магазин Баш Майстора стока, която включва два или повече продукта на една обща цена.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.