Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Свредели за земя

Свределите за земя са предназначени за изкопаване на дупки за огради, дървета, храсти или засаждане на млади растения. Те се делят на няколко вида – бензинови (моторни), електрически и ръчни. В тази категория ще откриете бензинови свредели и акумулаторни свредели, към които допълнително се монтира свредло, представляващо пробивен стоманен цилиндър, навит на спирала, който на върха си има част, която реже.

 

За да се осигури добра съгласуемост и проблеми без работа силно се препоръчва свредлата да бъдат закупени в комплект с машината. Размерите и моделите зависят изцяло от предназначението им и повърхността, върху която ще пробиват. Зa да се направи правилен избор на свредел е нужно да прецените материалът за пробиване, плътността и други.

 

Основни характеристики на свределите за земя

 

  • Мощност на двигателя
  • Въртящ момент
  • Диаметър на свредлото
  • Съединителен механизъм

 

Видове свредели за земя

 

  • Според насочеността - за пробиване на различни по диаметър дупки в почвата, при засаждане на дървета и други
  • Според диаметъра - предлагат се различни разновидности (от 100 до 200 мм), които могат да се изменят чувствително
  • Според дължината – тя има значение и зависи от предназначението на отвора.
  • Според различни характеристики – според прикрепващия механизъм във вид на резбова връзка, триъгълник и други.

 

Защо да изберете свредел за земя от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме свредели за земя, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.