Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 290 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 290 Артикула.

Шайби

Неопреновата шайба (ф5.5х16мм, ф6.3х19мм, ф8.0х22мм) е с поцинкована повърхност и с неопренова подложка. Отлично уплътнява разстоянието между крепежите. Намира приложение при покривни конструкции.

 

Подложната плоска шайба намира приложение при сглобяване на детайли предимно с хлабини или резбови съединения – болт, гайка, шпилка. Поцинкована е и е изработена по DIN 125.

 

Подложната шайба с широка периферия може да се използва при сглобяване на части с пролуки или резбови съединения. Поставят се между болта и гайката, или между предмета и гайката. С това се гарантира, че повърхността на предмета няма да бъде наранена. Подложната шайба с широка периферия (широкопола) DIN9021 е поцинкована и е изработена по DIN9021.

 

Пружинната шайба (федер) е изработена по DIN127 и е с поцинкована повърхност.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да разгледате и други варианти на шайби с различен вътрешен диаметър.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.