Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 087 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 087 Артикула.

Шайби

Шайбата е вид крепежен елемент. Може да се поставя под гайка или на главата на друго крепежно изделие като винт за увеличаване на площта на опорната повърхност или за предотвратяване на саморазвиването на крепежния детайл. Увеличаването на площта на притискане позволява предпазване на повърхността на скрепените детайли.

 

Видове шайби

 

  • Неопренова
  • Подложна плоска
  • Подложна шайба с широка периферия
  • Пружинна (федер)

 

Неопреновата шайба е с поцинкована повърхност и с неопренова подложка. Отлично уплътнява разстоянието между крепежите. Намира приложение при покривни конструкции.

 

Подложната плоска шайба намира приложение при сглобяване на детайли предимно с хлабини или резбови съединения – болт, гайка, шпилка. Има поцинкована повърхност.

 

Подложната шайба с широка периферия може да се използва при сглобяване на части с пролуки или резбови съединения. Поставя се между болта и гайката или между предмета и гайката. С това се гарантира, че повърхността на предмета няма да бъде наранена.

 

Пружинната шайба (федер) има поцинкована повърхност.

 

Защо да изберете шайба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шайби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.