Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 591 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 591 Артикула.

Самопробивни винтове

Самопробивните винтове са подходящи да се навиват в твърди материали. Също така не е нужно да има предварително пробит отвор. При тях върхът е допълнително оформен във формата на свредло, за да се улесни изхвърлянето на материала, отрязан от отвора.

 

Видове самопробивни винтове

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите винтове за метал с неопренови шайби, самопробивни винтове за гипсокартон, винтове за метал с конусни глави, самопробивни винтове за метал с полуобла глава, самопробивни винтове за метал с шестостенна глава.

 

Магазини „Баш Майстора“ предлагат самонарезни винтове, анкери, пирони и други видове крепежни елементи, използвани в строителството.

 

Защо да изберете самопробивен винт от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме самопробивни винтове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.