Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.

Болтове, гайки, шайби и шпилки

Болтът представлява цилиндрично тяло с глава. На места от тялото е нарязана резба, на която се навиват гайки. Най-често срещаната форма на болтова глава е външен шестостен, която се затяга и разхлабва с гаечен ключ.

 

Гайките са елементи с отвор, в който има вътрешна резба. Обикновено се ползват като едно с болтове или шпилки за фиксиране на две или повече части заедно. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме калпачати, крилчати, стопорни, удължени, шипови, фланшови, гайки за скеле и шестостенни.

 

Шайбите се поставят като винт под гайка или глава на друг елемент. Така се увеличава площта на опорната повърхност. Предлагаме неопренови, подложни, пружинни и шайби с широка периферия.

 

Неопреновата шайба служи за отлично уплътняване на разстоянието между крепежите, намира приложение при покривни конструкции. Повечето видове имат поцинкована повърхност.

 

Шпилките са пръчки от стомана с различни дължини и резби. Те са горещо поцинковани, неръждаеми и различни по якост, с нарязана стандартна метрична резба по цялата дължина.

 

Защо да изберете болт, гайка, шайба и шпилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме болтове, гайки, шайби и шпилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.