Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 316 119 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 316 119 Артикула.

Скоби за автомобили

Скобите за автомобили са специални инструменти, които се използват в автомобилната индустрия и са помощни средства в работата на сервизните майстори.

 

Магазини „Баш Майстора“ разполагат с разнообразни видове скоби за автомобили със специфични свойства.

 

Скобите за автоклиматици са предназначени за муфи с размери 3/8‘‘, 1/2‘‘, 5/8‘‘ и 3/4‘‘. Използват се за автомобилните марки FORD, CHRYSLER и JEEP.

 

Скобите за демонтиране на главина са предвидени за демонтаж на различни видове барабани. Проектирани са за лесно и гъвкаво използване.

 

Скобите за клапани служат за подмяна на пружини, семеринги и клапани без сваляне на цилиндровата глава. Не са подходящи за двигатели с дълбоко разположени клапани.

 

Скобите за рамена на задни чистачки са изработени от хром-ванадиева стомана. Служат за демонтиране на рамена на задни чистачки. Доставят се окомплектовани с върток. Имат специален адаптор за предпазване на рамената от повреда.

 

Скобите за рамена на предни чистачки са ефективни инструменти, позволяващи лесното премахване на рамото на чистачката. Елиминират риска от увреждане на рамената или нараняване на боята.

 

Скобите за рейка служат за монтаж и демонтаж на вътрешни накрайници.

 

Скобите за сегменти имат здрава и качествена конструкция със стоманени стягащи ленти. Тези инструменти се използват за поставяне на бутала и бутални сегменти в цилиндрите на двигателя.

 

Скобите за спирачки служат за прибиране на спирачни цилиндри. Професионалният инструмент е способен да издържа на големи натоварвания.

 

Скобите за ябълковидни болтове са изработени от специална инструментална стомана. Подходящи са за монтаж и демонтаж на ябълковидни болтове и шарнири.

 

Скобите макферсон са изработени от кована легирана стомана. Те осигуряват безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и скоби за разстъргване на цилиндри.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.