Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.

Скоби за автомобили

Скобите за автомобили са специални инструменти, които се използват в автомобилната индустрия и са помощни средства в работата на сервизните майстори. Магазини „Баш Майстора“ разполагат с разнообразни видове скоби за автомобили със специфични свойства.

 

Видове скоби за автомобили

 

Скобите за амортисьорни пружини са предвидени за демонтаж на автомобилни амортисьори.

 

Скобите за демонтиране на главина са предвидени за демонтаж на различни видове барабани. Проектирани са за лесно и гъвкаво използване.

 

Скобите за избиване на лагери се предлагат в комплекти.

 

Скобите за карета се използва за демонтаж или ремонт на карета с различни размери. Инструментът не причинява повреди на съединенията, пести време при демонтажа.

 

Скобите за клапани са специализирани инструменти за автомобили, които служат за подмяна на пружини, семеринги и клапани без сваляне на цилиндровата глава. Не са подходящи за двигатели с дълбоко разположени клапани.

 

Скобите за разстъргване на цилиндри са неразделна част от инструментариума, необходим за възстановяване на двигателя. Специален захват държи камъните прибрани за лесно поставяне в цилиндъра, намалявайки риска от повреда на камъните.

 

Скобите за рамена на задни чистачки са изработени от хром-ванадиева стомана. Служат за демонтиране на рамена на задни чистачки. Имат специален адаптор за предпазване на рамената от повреда.

 

Скобите за рамена на предни чистачки са ефективни инструменти, позволяващи лесното премахване на рамото на чистачката. Елиминират риска от увреждане на рамената или нараняване на боята.

 

Скобите за рейка служат за монтаж и демонтаж на вътрешни накрайници.

 

Скобите за сегменти имат здрава и качествена конструкция със стоманени стягащи ленти. Тези инструменти се използват за поставяне на бутала и бутални сегменти в цилиндрите на двигателя.

 

Скобите за спирачки служат за прибиране на спирачни цилиндри. Професионалният инструмент е способен да издържа на големи натоварвания.

 

Скобите за шайби са предназначени за демонтаж на задвижваща шайба, която има отвори. Инструментът премахва шайбата без никакъв риск от повреда.

 

Скобите за ябълковидни болтове са изработени от специална инструментална стомана. Подходящи са за монтаж и демонтаж на ябълковидни болтове и шарнири.

 

Скобите макферсон са изработени от кована легирана стомана. Те осигуряват безопасното изваждане и монтиране на амортисьорите и пружините.

 

Защо да изберете скоба за автомобил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме скоби за автомобили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.