Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 818 169 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 818 169 Артикула.
Подреди по
Резултати

Антифони

Шумозаглушителните антифони представляват предпазни средства, които предпазват работещия от вредното въздействие на шума като осигуряват комфорт по време на работа. Те могат да бъдат активни и пасивни.

 

Пасивните служат за редуциране на нивото на всички околни звуци – шум от работещ инструмент, разговори, предупредителни сигнали и други. Активните антифони обикновено се използват в професионалната сфера, като освен за намаляване на шума, разполагат с вграден микрофон и високоговорител, които позволяват кореспонденция между работещите.

 

Видове антифони

 

Външните антифони са с различно предназначение. Съществуват антифони, подходящи за работа в цехове, в керамичната промишленост, а също и антифони, предназначени за по-шумни среди, например в мини, селското стопанство, пътностроителни машини и други.

 

Вътрешните антифони са познати още като тапи за уши. Те са изработени по стандарт, определящ основните изисквания за лични предпазни средства и работни облекла. Подходящи са за употреба както в домашни условия, така и в работна среда.

 

Защо да изберете антифон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме антифони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.