Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 183 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 183 Артикула.
Подреди по
Резултати

Антифони

В категория антифони в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени шумозаглушителни антифони от водещи производители на достъпни цени.

 

Шумозаглушителните антифони представляват предпазни средства, които предпазват работещия от вредното въздействие на шума като осигуряват комфорт по време на работа. Антифоните могат да бъдат пасивни и активни. Пасивните служат за редуциране на нивото на всички околни звуци – шум от работещ инструмент, разговори, предупредителни сигнали и други. Активните антифони обикновено се използват в професионалната сфера, като освен за намаляване на шума, разполагат с вграден микрофон и високоговорител, които позволяват кореспонденция между работещите.  

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пасивни шумозаглушителни антифони – външни и вътрешни:

 

Антифони срещу шум външни:

Външните антифони са с различно предназначение. Съществуват антифони, подходящи за работа в цехове, в керамичната промишленост, а също и антифони, предназначени за по шумни среди, например в мини, селското стопанство, пътностроителни машини и др. Предлаганите от нас модели включват външни антифони, външни антифони с предпазител за лице и външни антифони с визьор, производство на 3M, B HOLD, HUSQVARNA, STANLEY и STIHL.

 

Антифони срещу шум вътрешни:

В магазини Баш Майстора освен външни антифони, ще откриете и вътрешни антифони, познати още като тапи за уши. Предлаганите от нас вътрешни антифони са производство на B HOLD и BOSCH. При нас ще откриете полипропиленови антифони за уши BOSCH за многократна употреба с шнур, в кутия SNR 26 dB и цилиндрични антифони B HOLD от мек, специален полимер с норма на заглушаване SNR 37 dB, както и антифони от полиуретанова пяна B HOLD с норма на заглушаване SNR 36 dB.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.