Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Електрически гайковерти

Електрическите гайковерти са идеалното решение при нужда от бързо и лесно затягане и разхлабване на болтове и гайки, както и развиване и завиване на винтове с най-големи размери.

 

Те са предпочитани инструменти в автосервизи и при изпълнение на проекти, свързани с мащабни дървени или метални конструкции.

 

Електрическите ударни гайковерти ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност.

 

Приложение на гайковертите

 

Гайковертите на ток основно се използват при:

 • Изграждане на дървени къщи
 • Поставяне на гипсокартон
 • Извършване на ремонти и довършителни работи
 • Дейности в автомобилни сервизи
 • Монтаж и демонтаж на гуми и механични елементи по двигатели и окачване
 • Корабостроене и ремонт
 • В бита – при монтаж на мебели, смяна на брави и други дейности в дома.

 

Електрическите гайковерти са предпочитани от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип ръчни електроинструменти. Те са подходящи не само за строителни работи, използват се в автомобилостроенето и авторемонта, също така и в промишлеността, както и в много други дейности, които са свързани със затягане на болтове, винтове и гайки.

 

Какво трябва да знаете за устройството на ударните гайковерти?

 

Гайковертите с кабел се състоят от система от електрически мотор и механични предавки, обвити в устойчив корпус. Именно той защитава механизма от прегряване, прах и износване. В същото време осигурява удобство и ергономична форма за захващане. Някои модели имат допълнителна защита на корпуса с осигурен каучуков капак в областта на скоростната кутия.


Много от водещите марки в производството на електрически гайковерти влагат големи усилия в подобряване на дизайна и формата на корпуса. Целта е този инструмент да може да се причисли към клас професионални машини за продължителна работа в екстремни натоварвания.


Ударните гайковерти на ток разполагат с отлично разпределение на тежестта. Тяхната дръжка е разположена директно под центъра на тежестта. Това осигурява минимална умора на потребителя с хоризонталното положение на инструмента.


Дръжката на уреда  е снабдена с неплъзгаща се гумена вложка. Тя дава добър захват на инструмента и максимален контрол на процеса.


Ударните електрически гайковерти могат да работят както при завиване, така и при отвиване. Те са оборудване с реверсивна функция. В този случай посоката на въртене се превключва от главния прекъсвач, разположен на дръжката.


Определени модели гайковерти имат опростена четка, която позволява да се контролира състоянието на въглеродните четки, а при необходимост да се подменят без да се разглобява тялото на инструмента.

 

Какви гайковерти можете да откриете при нас?

 

Благодарение на новите технологии инженерите създадоха безчеткови двигатели, които увеличават издръжливостта на електрическия. Това е допълнителна гаранция, че Вашият инструмент ще може да устои на големи натоварвания.


Но това е само едно от предимствата на нашите безчеткови гайковерти. При нас можете да откриете гайковерти с мощност от 230W до 1200W с гарантирано качество и на достъпни цени.  

 

Принципът им на действие е както на винтовертите, а основната разлика е в накрайниците, които тук трябва да обхващат гайки и шестостенни глави на болтове. Голяма част от моделите са ударни.


Поставянето на винтове в твърди материали и най-вече осигуряването на доброто им затягане изисква голям въртящ момент. Гайковертите имат въртящ момент (до 1000 Nm), висока скорост на движение (до 3600 об/мин).

 

Професионалните електрически гайковерти са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

 • BOSCH
 • DEWALT
 • HIKOKI
 • MAKITA
 • METABO
 • RAIDER.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.