Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за рязане на строителни материали

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете многообразие от машини за рязане на тухли и други строителни материали. С тях рязането на детайли с голяма дебелина става лесно и бързо. Наличието на такава машина по време на строителни дейности ще намали времето за справяне с подобен род отпадъчни строителни материали, с което ще се увеличи цялостната ефективност на работната дейност.

 

Машината IMER M400 Smart е подходяща за рязане на детайли с по-голяма дебелина, но с по-малка дължина. Двигателят е специално изработен с термозащита и голяма мощност.

 

Машината CEDIMA CTS-57 G e идеална за всекидневна употреба. Има регулируемо въртящо се рамо и мощен мотор, подвижен плот, регулируем страничен ограничител, сгъваеми крака и др.

 

Машината HUSQVARNA TS 300 E e със здрава конструкция със защитени водещи релси. Наклонената режеща глава позволява срезове под ъгъл от 45°. Предназначена е за мокро рязане.

 

Машината HUSQVARNA TS 66 R е с вградена система за водоснабдяване, предназначена за охлаждане на диска по време на продължителна работа.

 

Машината IMER MASONRY 600 разполага с мощен двигател, устойчива конструкция и ниско тегло. Идеален е за рязане на бетонни блокове, каменни материали, тухли, камъни и др.

 

Машината IMER MASONRY 750 има вертикален ход на режещата глава, което позволява да се режат много дебели материали на два пъти. Шейната се движи по поцинковани стоманени профили посредством ролки с по два капсуловани лагера.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.