Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 934 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 934 730 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за рязане на строителни материали

С машините за рязане на строителни материали рязането на детайли с голяма дебелина става лесно и бързо. Наличието на такава машина по време на строителни дейности ще намали времето за справяне с подобен род отпадъчни строителни материали, с което ще се увеличи цялостната ефективност на работната дейност.

 

Отрезните машини за рязане на строителни материали са проектирани за взискателни задачи. Те впечатляват с изключителна производителност, надеждна технология и високо качество. Лесни са за използване, лесни за поддръжка и много икономични.

 

Машини за рязане на строителни материали според вида на захранване

 

  • монофазни
  • трифазни
  • бензинови

 

Предназначение на машините за рязане на строителни материали

 

Машините са предназначени за ефективно, бързо и точно мокро или сухо рязане на голямо разнообразие от строителни материали, независимо дали на открито или на закрито. Те са проектирани с фокус върху ергономичността и производствеността. Повечето се предлагат със стабилни лесни за сгъване стойки и издръжливи транспортни колела. Надеждните мощни електромотори и устойчиви плъзгащи се релси гарантират добра продуктивност и продължителен експлоатационен живот в тежките условия на строителната площадка.

 

Гилотини за керемиди, павета, плочки, бордюри и тухли

 

Гилотината за керемиди е перфектна за рязане на керемиди в различни форми и от различен материал. Машината е лека и компактна и реже както в права линия, така и по диагонал.

 

Гилотината за павета, плочки и бордюри е ръчна машина за рязане на бетонови блокове, естествен камък, асфалт и други подобни материали. Тя е с подсилено и устойчиво шаси и има ергономична дръжка, която спомага за прецизна работа.

 

Гилотината за тухли е подходяща за бързо и лесно рязане на павета и блокчета от бетон. Тя е изключително удобна и здрава, също така има и закалени остриета.

 

Защо да изберете машина за рязане на строителни материали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме машини за рязане на строителни материали, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.