Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.

Пистолети

Ръчните пистолети са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битовата употреба. В онлайн магазин „Баш Майстора“ може да намерите богато разнообразие – възползвайте се от нашите предложения и поръчайте лесно още днес!

 

Видове пистолети

 

Пистолетите за гресиране са подходящи за пневматични такаламити, за директно гресиране и пълнене на системи за централно гресиране с налягане.

 

Пистолетите за меки опаковки обикновено са с лек алуминиев корпус от затворен тип. Подходящи са за меки силиконови пълнители. Заоблената дръжка гарантира добро прилягане в ръката по време на работа.

 

Пистолетите за полиуретанова пяна се характеризират с леко тегло, удобна форма и спусъчен механизъм. Изпълняват всички изисквания за работа на строителен обект и гарантират дълъг живот на инструмента.

 

Пистолетите за силикон са компактни и осигуряват отлично управление и маневреност при работа с инструмента. Позволяват прецизно управление на количеството лепило или силикон.

 

Пистолетите за твърди опаковки са с метален корпус с усилена пластина за буталото.

 

Пистолетите за фуги са изключително здрави инструменти за работа с широк и удобен захват. Разработени са за бързо, чисто и удобно нанасяне на фугиращи смеси. Изключителната му здравина и устойчивост гарантират перфектно запълване на фугите.

 

Пистолетът за химически анкер е със здрав пластмасов корпус, подсилен със стъклени влакна, който удължава експлоатационния живот. Ергономичният дизайн е предназначен за изключително натоварване, добър баланс и работа без умора.

 

Пясъкоструйният пистолет е машина, предназначена за професионално заравняване, почистване, матиране и заглаждане на различни повърхности и материали. Подходящ е за работа при открити и закрити терени, малки помещения и ъгли.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.