Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 786 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 786 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Комплект свредла

Комплектите свредла са подходящи за пробиване в мека дървесина, греди и плочи от дървесни частици, стъкло, керемиди, порцелан. 

 

Повечето видове са изработени от високопроизводителна бързорежеща стомана, горещо валцовани, шлифовани. Други са идеални за прецизно пробиване в твърда и мека дървесина, ламинат, шперплат, ПДЧ и други.

 

Свредлата за метал са проектирани за пробиване на стомана и стоманени сплави, чугун, графит, бронз, месинг и алуминий. Степенчатите свредла са изработени от HSS-Tin нелегирана стомана.

 

Защо да изберете комплект свредла от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти свредла, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.