Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 192 продукта и наличност над 4 418 035 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 192 продукта в наличност.
4 418 035 Артикула.

Пневматични инструменти

Пневматичните инструменти са значително по–леки, по–ергономични и надеждни. Инвестицията в компресор и инструменти се изплаща бързо. Пневматичните инструменти могат да бъдат с различно приложение, но общото е сгъстеният въздух, с който се задвижват. Позволяват работа в опасни зони за труд и запалима среда – мини, заводи и производство.

 

Пневматичните инструменти са по–леки, заради конструкцията си от леки алуминиеви сплави. Липсата на части за електрическо захранване олекотява допълнително. Друго предимство на пневматичните инструменти е дългият живот на употреба, издръжливостта им на тежки натоварвания и голямата мощност, която ги прави учудващо ефективни.

 

Пневматичните инструменти се задвижват от компресиран въздух под високо налягане, който най-често идва от въздушен компресор. По-малкото подвижни части и липса на електромотор, ги правят устойчиви към повреди и прегряване. Затова пневматичните инструменти са предпочитани за професионална употреба.

 

Пневматичните инструменти са все по-предпочитани от професионалистите в автосервизите и производствените предприятия, поради факта, че могат да се използват във влажна среда без риск от инциденти, свързани с електричеството.

 

Пневматичните инструменти се характеризират с лек и компактен дизайн и дълъг експлоатационен живот, поради факта, че нямат нужда от електромотор, което от своя страна осигурява удобство при използването им.

 

Те са подходящи за интензивна работа, имат много по-ниско тегло заради липсата на електромотор и са удобни за работа на труднодостъпни места.

 

Пневматичните инструменти се захранват от въздух под налягане, а основният елемент при тях е пневматичния двигател, в който енергията на сгъстения въздух се преобразува в механична сила.

 

Здравата изработка позволява тези инструменти да бъдат използвани в много тежка индустриална среда.

 

Това прави средната продължителност на живота им значително по-дълга от тази на моторните и електроинструментите, освен това те са много по-икономични, без да отстъпват по отношение на мощност и производителност.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от най-различни видове пневматични инструментибормашини пневматични, виброшлайфове пневматични, винтоверти пневматични, гайковерти пневматични, ексцентършлайфове пневматични, къртачи пневматични, машини за рязане пневматични, машини за шлайфане пневматични, нитачки пневматични, пистолети бояджийски пневматични, пистолети за въздух, пистолети за помпане на гуми, пневматичен пистолет за меки опаковки, пневматични инструменти за почистване на ръжда, полирмашини, пясъкоструйки пневматични, такаламити пневматични, такери пневматични, тресчотки пневматични, триони прободни пневматични, чукове ударни пневматични и ъглошлайфи пневматични.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.