Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.

Пневматични инструменти

Пневматичните инструменти са по-леки, по-ергономични и благонадеждни. Инвестирането в компресори и инструменти се възвръща изключително бързо.

 

Пневматичните инструменти могат да имат различни приложения, но общото е сгъстеният въздух, с който се задействат. Те допускат работа в опасни места и запалими среди – мини, заводи и други.

 

Предимства на пневматичните инструменти

 

Тези инструменти са по-леки поради конструкцията от алуминиева сплав. Отсъствието на части за електрическо захранване олекотява допълнително.

 

Друго преимущество на пневматичните инструменти е дългият живот, устойчивостта им на големи натоварвания и голямата мощност, която ги прави изключително ефективни.

 

Приложение и използване на пневматичен инструмент

 

Пневматичните инструменти са все по-търсени от професионалистите в автосервизите и производствените предприятия, поради факта, че могат да се използват във влажна среда без риск от инциденти, свързани с електричеството.

 

Инструментите с пневматично задвижване се характеризират с лек и компактен дизайн и дълъг експлоатационен живот, поради факта, че нямат нужда от електромотор, което от своя страна осигурява удобство при използването им.

 

Те са подходящи за интензивна работа, имат ниско тегло заради липсата на електромотор и са удобни за работа на труднодостъпни места. Захранват се от въздух под налягане, а основният елемент при тях е пневматичния двигател, в който енергията на сгъстения въздух се преобразува в механична сила.

 

Здравата изработка допуска тези инструменти да бъдат използвани в много тежка индустриална среда. Това прави средната продължителност на живота им значително по-дълга от тази на моторните и електроинструментите, освен това те са много по-икономични, без да отстъпват по отношение на мощност и производителност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.