Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 114 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 114 Артикула.

Дискове

Абразивните дискове и абразивните инструменти, които се използват за заточване на остриета, се изработват от абразивни материали – прахове, свързани с органични - бакелитови, вулканитови и шеллакови и неорганични – керамични, магнезиеви свръзки. Точилните камъни са широко разпространени и са издялани от пясъчник. Абразивните инструменти трябва да са важна част от всяка домашна работилница, защото с тях най-често се заточват и домакински инструменти – кухненски ножове, джобни ножове, ножици и др.

 

Верижните дискове се използват за рязане с верига за ъглошлайфи за грубо изрязване на дървесни материали.

 

Диамантените дискове се използват с ъглошлайф, фугорез, стационарна отрезна машина, фреза и друга специализирана техника. Предлаганите от магазини „Баш Майстора“ диамантени дискове за сухо и мокро рязане са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Дисковете за полиране са изключително подходящи за постигане на добър гланц при полиране на различни материали като боядисани повърхности, метал, камък, пластмаса и др. Някои от тях са подходящи за мокро полиране на каменни повърхности. Кожените дискове се ползват за прецизно отстраняване на метални, стъклени, дървени и пластмасови материали. Памучните дискове са приложими при чистене и полиране на повърхности от черни и цветни метали.

 

Режещите дискове са част от консумативите, които се използват за работа с машини и инструменти. Отрезните метални дискове работят с верижни ъглошлайфи, косачки за косене на трева и за рязане на храсти, а циркулярните отрезни дискове служат за грубо хоризонтално и вертикално рязане на дърво, за рязане на ламинат, неръждаема стомана, сандвич панели, фиброцимент и др.

 

Карбидните дискове са шлифовъчни дискове, покрити с волфрамов карбид, които имат широк спектър от приложения – за шлифоване, полиране и почистване на повърхности. Леките шлифовъчни дискове с абразивни части, поръсени с волфрамови частици, са подходящи за отстраняване на отпадъци от мрамор, метал, бетон, дърво, каучук и др.

 

Карбофлексовите дискове служат за шлайфане на алуминий, на метал и неръждаема стомана, на неметали – фаянс, теракот и др, както и за шлайфане на неръждавейка и чугун.

 

Ако търсите дискове с твърдосплавни пластини, сте попаднали на точното място. На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ предлагаме богато разнообразие от метални отрезни циркулярни дискове за алуминий – BOSCH, CMT, DEWALT, FESTOOL, MAKITA, METABO и др. Редуващите се трапецовидни и прави зъби осигуряват сила при рязане с чисти ръбове в различни материали.

 

Циркулярните дискове за дърво могат да се използват за тънки, чисти и прави разрези в различни видове дървесина. Идеални са за ламинат, дървен под и тънки дървени плоскости.

 

Циркулярните дискове HSS служат за рязане. Предлаганите от магазин „Баш Майстора“ циркулярни дискове за метал HSS са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Циркулярните дискове за фиброцимент имат висока устойчивост при рязане на фиброцимент. Зъбите от поликристален диамант осигуряват дълъг живот на експлоатация. Ефективността се подпомага от защитно покритие, предотвратяващо корозията и намаляващо триенето.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.