Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 727 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 727 Артикула.

Дискове

Видове дискове

 

Абразивните дискове и абразивните инструменти, които се използват за заточване на остриета, се изработват от абразивни материали – прахове, свързани с органични, бакелитови, вулканитови и шеллакови, и неорганични – керамични, магнезиеви свръзки.

 

Верижните дискове се използват за рязане с верига за ъглошлайфи за грубо изрязване на дървесни материали.

 

Диамантените дискове се използват с ъглошлайф, фугорез, стационарна отрезна машина, фреза и друга специализирана техника.

 

Дисковете за полиране са изключително подходящи за постигане на добър гланц при полиране на различни материали като боядисани повърхности, метал, камък, пластмаса и други.

 

Дисковете за рязане и косене са част от консумативите, които се използват за работа с машини и инструменти.

 

Дисковете с твърдосплавни пластини са предназначени за точно качествено рязане при всички стандартни приложения за обработката на дърво.

 

Карбидните дискове са шлифовъчни дискове, покрити с волфрамов карбид, които имат широк спектър от приложения – за шлифоване, полиране и почистване на повърхности.

 

Карбофлексовите дискове служат за шлайфане на алуминий, на метал и неръждаема стомана, на неметали – фаянс, теракот, както и за шлайфане на неръждавейка и чугун.

 

Циркулярните дискове за дърво могат да се използват за тънки, чисти и прави разрези в различни видове дървесина. Идеални са за ламинат, дървен под и тънки дървени плоскости.

 

Циркулярните дискове за метал служат за рязане и са изработени от бързорежеща стомана.

 

Циркулярните дискове за фиброцимент имат висока устойчивост при рязане на фиброцимент.

 

Защо да изберете диск от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дискове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.