Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 722 продукта и наличност над 3 815 934 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 722 продукта в наличност.
3 815 934 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди

Инструментите за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди се използват за работна дейност по колела, на които монтажът и демонтажът на гумите от каплите е труден или неосъществим при ползване на щанги от пластмаса. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за разпъване на велосипедни рамки, инструменти за сърцевината на френски вентил, клещи за демонтаж на гуми и други.

 

Видове инструменти за монтаж и демонтаж на гуми за велосипеди

 

Инструментът за разпъване на велосипедна рамка е предназначен за бързо и лесно премахване на велосипедни и вътрешни гуми и тръби на стари и градски велосипеди с метални рамки.

 

Инструментът за сърцевината на френски вентил може да се монтира и да отстрани сърцевините на клапаните. Произведен е от инструментална стомана и има форма на шестоъгълник, което разрешава добро сцепление.

 

Клещите за демонтаж на гуми са подходящи за краткотрайно отделяне на гуми и на такива, които са слепени с джантите. Благодарение на клещите гумата се отделя от ръбовете на джантата, което улеснява нейното демонтиране.

 

Клещите за изрязване протектора на гума са предназначени да режат гумения протектор. Инструментът е с възможност за обновяване на правите ъгли при износени бутони в резултат от каране.

 

Защо да изберете инструмент за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.