Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 521 продукта и наличност над 4 154 629 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 521 продукта в наличност.
4 154 629 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди

Инструментите за демонтаж на гуми на велосипеди са предназначени за работа по колела, на които монтажът и демонтажът на гумите от каплите е затруднен или невъзможен при използване на пластмасови щанги. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за демонтаж на гуми на велосипеди, разпъване на велосипедна рамка, за сърцевината на френски вентил, клещи за демонтаж на гуми и др.

 

Инструментът за демонтаж на гуми UNIOR може да се застопори зад спиците благодарение на куката в края на щангата.

 

Комплектът инструменти за демонтаж на гуми UNIOR (BLACK, BLUE, GREEN, RED) позволява лесен демонтаж на гумите. Направени са от твърда пластмаса и осигуряват работа без наранявания на ръбовете.

 

Инструментът за разпъване велосипедна рамка UNIOR е предназначен за бързо и лесно премахване на велосипедни и вътрешни гуми и тръби на стари и градски велосипеди с метални рамки. 

 

Инструментът за сърцевината на френски вентил UNIOR може да се монтира и да отстрани сърцевините на клапаните Schrader и Presta. Произведен е от инструментална стомана и има форма на шестоъгълник, което разрешава добро сцепление.

 

Клещите за демонтаж на гуми UNIOR 300 мм са подходящи за краткотрайно отделяне на гуми и по-специално на такива, които са слепени с джантите. С помощта на клещите гумата се отделя от ръбовете на джантата, което улеснява нейното демонтиране.

 

Клещите за изрязване протектора на гума UNIOR са предназначени да режат гумения протектор и са приложими специално за гуми MTB. Инструментът е с възможност за обновяване на правите ъгли при износени бутони в резултат от каране.

 

Още специализирани инструменти за велосипеди ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.