Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни грейки и елеци

Работните грейки са много практични, леки и удобни, разполагат с ципове до горе и тик-так копчета. Те са съобразени със спецификата на повечето дейности и са създадени така, че да създадат удобна работа на височина, когато необходимите инструменти и принадлежности трябва да са винаги под ръка.

 

Работните елеци се използват при изпълнение на различни дейности – строителни, монтажни и други. Проектирани са да осигуряват защита срещу механично въздействие, устойчиви са на износване и протриване. Произведени са от хипоалергенни материали, които не са канцерогенни, мутагенни и токсични.

 

Грейките могат да се носят както върху други дрехи, така и под тях. В онлайн магазин „Баш Майстора“ предлагаме грейки от типа FatMax, които имат различни отделения за лесно пренасяне и бърз достъп до най-често употребяваните инструменти. „Дишащата“ въздушна мрежа позволява движение на въздуха за удобна целодневна употреба дори при горещо време.

 

Защо да изберете работна грейка и елек от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни грейки и елеци, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.