Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Смесители и миксери за строителни разтвори

Смесители и бетонобъркачки

 

Смесителите и бетонобъркачките се използват за бъркане на сухи, полусухи, лепкави и течни материали като бои, тежък и лек бетон. В сравнение с ползването на ръчни миксери за строителни смеси, автономната работа на бетонобъркачките чувствително спомага за този процес. Чрез този похват те спестяват много време на работниците и майсторите.

 

На ръка е изключително трудно смесите да се разбъркват и да придобият хомогенен вид. А бетонът трябва да бъде изключително добре смесен, за да може да се използва. Но освен това смесителите и бетонобъркачките спестяват изразходването на излишен материал.

 

Смесителите са изключително икономични. С тях можете да получите точно толкова бетон, колкото Ви е необходим за извършването на определена работа. Друго голямо предимство на смесителите и бетонобъркачките са колелцата, които правят възможно пренасянето на сместа бързо и без използване на ръчна количка. Всичко това ги прави идеални за използване в строителството и довършителните работи и дори у дома за завършването на малки ремонти.

 

Полуавтоматичните бетонобъркачки, които можете да намерите в онлайн магазина на „Баш Майстора“, се делят на дизелови и електрически. Дизеловите и електрическите бетонобъркачки са предназначени за обекти, изискващи производството на много голямо количество бетон. Устойчиви са на механични удари и са изключително удобни за работа. Гарантират безопасност и ефективност при постигане на отлични резултати.

 

Миксери

 

Миксерите за бетон са средство, което значително улеснява бъркането на бетон при строителни работи. Като строителна техника, която ускорява работния процес, те са неизменна част от инвентара на компаниите, занимаващи се със строителни и ремонтни дейности. Машините за бъркане на бетон са подходящи за работа на труднодостъпни места, което ги прави удобни и предпочитани от майсторите.

 

Бъркалки

 

Бъркалките са предназначени за разбъркване на сухи, полусухи, течни или лепливи материали, тежки и леки бетони, специални бетони, епоксидни смеси, бои и други. Практически разбъркват всички онези материали, които не могат да се разбъркат с бетонобъркачки. Машините премахват необходимостта работникът да бъде ангажиран, докато трае процесът на разбъркване.

 

Защо да изберете смесител и миксер за строителни разтвори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме смесители и миксери за строителни разтвори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 2 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.