Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 929 продукта и наличност над 3 959 137 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 929 продукта в наличност.
3 959 137 Артикула.

Нивелири

Независимо от професионалното направление и дейността, всички майстори използват нивелир почти ежедневно в своята работа. Нивелирите са точно и надеждно средство за хоризонтално и вертикално измерване на всякакви равнини.

 

Основни технически характеристики на нивелира:

 

  • дължина
  • точност
  • брой на либелите и визьорите
  • производител
  • допълнителни възможности и функции

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от нивелири – алуминиеви, водни, дигитални, кръгли, пластмасови и нивелири за центриране.

 

Алуминиев нивелир

 

Алуминиевите нивелири са изработени от здрав алуминиев профил, могат да мерят както в хоризонтално, така и във вертикално положение. Имат качествени удароустойчиви либели, които притежават UV защита. Алуминиевите нивелири, които може да закупите от магазини „Баш Майстора“, са с дължина от 10 см до 200 см и са с гарантирано качество.

 

Воден нивелир

 

Съвременният воден нивелир е изключително ценен инструмент при поддръжка, ремонт, строителни дейности. Чрез него можем да поставим маркери и отметки на едно ниво и да гарантираме, че строителните елементи са нагласени строго хоризонтално или вертикално.

 

Дигитален нивелир

 

Дигиталният нивелир е измервателен инструмент, който най-често се ползва за точно определяне на ъгли и наклони в градуси, проценти или милиметри. Те са съвременни и надеждни уреди, чрез които може да се извърши лазерно прецизно пренасяне на ъгли и наклони. Всички модели на пазара имат и поне две либели, за да могат да бъдат използвани и като стандартен нивелир.

 

Нивелир за центриране

 

Нивелирите за центриране са сгъваеми за по-лесно съхранение и имат магнити за закрепване на метални повърхности. За немагнитните повърхности има еластична лента.

 

Кръгъл нивелир

 

Кръглият нивелир има различен на цвят корпус, отвори за захващане и лесен за центриране. Поставя се на повърхността, докато балончето се установи в центъра.

 

Пластмасов нивелир

 

Нивелирите са сред най-използваните уреди от всеки един майстор. Те влизат в употреба, когато е нужно да се измерят разлики в нивата между две точки както и при измерване на наклон и при нужда от нивелация на равнина.

 

Ако не сте сигурни какъв нивелир да изберете, нашите опитни специалисти ще Ви асистират в избора на точно и надеждно средство за хоризонтално и вертикално измерване. Независимо от какъв нивелир се нуждаете, в онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете голямо разнообразие от нивелири на достъпни цени. Поръчайте още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.