Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 597 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 597 Артикула.
Подреди по
Резултати

Настолни отрезна машина за метал с карбофлексови дискове

Настолните отрезна машина за метал са професионални инструменти за точно и бързо рязане на различни видове метал. Благодарение на мощните си мотори и високите оборити настолните циркуляр за метал се определят с висока производителност по време на работа. Освен това са незаменими при рязането на метал, благодарение на фиксираната траектория на потапяне на циркулярния диск върху обработвания материал, предоставящ нужната прецизност.


Възможността за определяне на позицията на материала който ще режете, както и ъгъла под който ще се движи консуматива дават комбинация от функционалност и точност. Потребителят може точно да определи работните параметри, без да рискува грешки при изпълнението. За чисти и безпроблемни отрези може да се доверите на настолните потопяемите циркуляри за метал.

 

Циркулярът за метал е мощна и висококачествена машина. Предназначена е за прецизно рязане на стомана, неметали, желязо и чугунени профили. Настолният циркуляр за метал има блокиране на шпиндела и механизъм за бързо фиксиране. Работи почти без искрене и не отделя неприятна миризма. Безстепенната настройка на герунга е от 15° до 45°. Отрезната машина също разполага с удобна дръжка за лесно пренасяне. Високото ниво на безопасност е гарантирано, благодарение на двустранния защитен кожух и фронтална защита.


Отрезна машина за метал е мощна и висококачествена машина. Предназначена е за прецизно рязане на стомана, неметали, желязо и чугунени профили. Настолният циркулярен трион има блокиране на шпиндела и механизъм за бързо фиксиране. Работи почти без искрене и не отделя неприятна миризма. Безстепенната настройка на герунга е от 15° до 45°. Отрезната машина също разполага с удобна дръжка за лесно пренасяне. Високото ниво на безопасност е гарантирано, благодарение на двустранния защитен кожух и фронтална защита.

 

Основните характеристики на отрезна машина за метал може да са:

 • Предпазен кожух от три части за по-голяма безопасност
 • Удобният бутон за застопоряване осигурява по-голяма безопасност при работа с инструмента
 • Голяма дълбочина на рязане на стоманени профили. Водещата пластина за закрепване на материала може да се регулира
 • Наличие на предпазител за защита от искри
 • Удобен пусков ключ, който спомага за намаляване на умората на пръстите при продължителна работа с инструмента
 • Удобна дръжка за пренасяне

 

Онлайн Магазин “Баш Майстора” Ви предлага отбрани и висококачествени марки електрически инструменти за чисто и бързо рязане на чугунени и метални профили. С тази техника, смяната на абразивният диск и заготовката става без почти никакви усилия, а предпазните кожуси, ергономичните дръжки и стабилната винтова стяга правят работата Ви възможно най-безопасна.

 • DEWALT
 • HIKOKI
 • MAKITA
 • MAKITA MT
 • METABO
 • STANLEY

 

Направете своя избор на циркуляр за метал и се възползвате от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв. Вземете гаранция до 36 месеца и разчитайте на своята циркуляр във всеки момент.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.