Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Как да купя на изплащане?

УНИ КРЕДИТ Кредитен калкулатор
Цена на кредита
Брой месеци за изплащане
Изплащане на застраховка
Сумите в кредитния калкулатор са приблизителни. След потвърждение от банката ще получите детайли.

Предимствата на пазаруване посредством кредит са много, затова и ние от магазини Баш Майстора се стремим да Ви предоставим тази възможност. Възползвайте се от лесният начин, който Ви предлагаме в нашия онлайн магазин и вземете желания продукт сега. Процедурата е лесна и бърза, като се кандидатства само с лична карта. Ето и стъпките:

 1. Определете от кредитния калкулатор финансова институция за отпускане на кредит и броя месеци на изплащане на кредита, съответно и каква месечна вноска Ви устройва, като минималната обща стойност на покупката е 150 лв. без включена доставка. Изберете най-подходящите условия за Вас.
   
 2. Попълвате данните от личната Ви карта в онлайн поръчката, като личните Ви данни няма да се пазят, а ще се препратят към съответната кредитна институция. Заявката Ви ще се обработи максимално бързо и в рамките на същият ден, наш служител или такъв на кредитора ще се свърже с вас да ви уведоми за статуса на искането ви за отпускане на кредит. Данните генерирани от кредитният калкулатор са приблизителни и е възможно да има малки промени в параметрите.
   
 3. След одобрение ние ще Ви изпратим поръчаните продукти с прилежащите документи за отпуснатия кредит, като единствено ваше задължение ще е да предоставите копие от личната карта с текст „Вярно с оригинала:“ и ваш подпис. При приемане на изпратените продукти Вие подписвате договора за кредит в два екземпляра.

Баш Майстора не участва в кредитирането на покупката и в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в предприемането на действия по принудително изпълнение и др. За повече въпроси или информация относно условията на конкретните банки или финансови институци.
 

Условия TBI Bank:

 1. Покупки на изплащане с Ти Би Ай Банк:
  Всяка желана стока в магазини „Баш Майстора” можете да я купите на изплащане с Ти Би Ай Банк. Одобрението става в рамките на 15 минути и при много изгодни условия. За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи, притежаващи ЕГН, а също и юридически лица. Единственото условие е да имат постоянни доходи.
   
 2. Размер на кредита:
  Минимална стойност за финансиране е 150 лв., а максималната сума е без ограничения и зависи само от вашите желания и възможности.
   
 3. Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:
  Лична карта на кредитоискателя.
  Искане-декларация за кредит /по образец на компанията, което се попълва на място/.
   
 4. Необходими документи за кандидатстване на юридически лица:
  Лична карта на представляващия юридическото лице по съдебно решение.
  В определени случаи, при кандидатстване за кредит в голям размер е възможно Компанията да поиска да бъдат представени допълнителни документи за фирмата.
  При кандидатстване за кредит на юридическо лице, което не е регистрирано в Търговския регистър се изисква копие от удостоверение за актуално правно състояние, издадено през последните три месеца.
   
 5. Срок на кредита и схеми на изплащане:
  Всички схеми за погасяване на задълженията по кредитите са с равни месечни вноски.
  Компанията предоставя възможност за изплащане от 3 месеца до 60 месеца. Възможни са схеми с първоначална вноска и такива без заплащане на място.
  Консултантите на Ти Би Ай Банк в магазина ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас схема и желана месечна вноска.
   

Условия UNICREDIT CONSUMER FINANCING

 1. Какво е UniCredit Consumer Financing?
  Компания, предоставяща бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer  Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа.
   
 2. Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?
  Гарантирано бързо одобрение.Предлагане на достъпни, малки месечни вноски, които са фиксирани за целия период на кредита и не се променят.Без скрити такси и комисиони.
   
 3. Какви са параметрите на предлагания кредит?
  От 150 до 50 000 лв. и срок на изплащане от 3 до 72 месеца.
   
 4. Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:
  БЕЗ банкови такси при плащане на вноските във всеки клон на UniCredit BulBank – обикновено таксата е 2 лв. за вноска. Възможност за сключване на застраховка „Защита Макс“ със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.
   
 5. За допълнителна информация:
  Обадете се на 0700 15 600 или посетете сайта на компанията.

Въпроси и отговори

 1. На какви условия трябва да отговарям, за да закупя стоки на изплащане?
  Нужно е да сте пълнолетен, български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България.
   
 2. Мога ли да погася кредита си предсрочно?
  По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.
   
 3. Кога трябва да направя първата вноска по кредита си?
  Първата вноска по кредита Ви е дължима в рамките на 15-45 дни след подписването на Договор за отпускане на стоков кредит. Датата е отбелязана върху Договора за отпускане на стоков кредит. Възможно е да бъде 7-мо, 14-то, 21-во или 28-мо число на месеца.
   
 4. Как да погасявам месечните си вноски?
  Можете да плащате месечните си вноски по банков път или по електронен път чрез ePay.

  IBAN: BG90UNCR7630101CLARIMA
  BIC/SWIFT: UNCRBGSF
  УниКредит Булбанк АД

  Нужно е да знаете номера на Вашия договор за кредит и размера на месечната Ви вноска. Като клиент на Уникредит Кънсюмър Файненсинг, Вие получавате допълнително предимство - при плащане във всеки клон на УниКредит Булбанк не дължите банкови такси (обикновено таксата е 2 лв. за вноска).
   
 5. Възможно ли е да застраховам кредита си?
  При подписването на Договор за отпускане на стоков кредит можете да сключите застраховка „Защита макс“ със застрахователна компания, партньор на УниKредит Кънсюмър Файненсинг. Тази застраховка цели да гарантира изплащането на вноските или на остатъчната сума при застрахователно събитие, така както е указано в Общите условия за застраховката.
   
 6. Как мога да получа информация за състоянието на кредита си?
  Информация за състоянието на Вашия кредит можете да получите всеки делничен ден на телефон  0700 15 600 (на цената на един градски разговор за абонати на БТК).
   
 7. Какво трябва да направя при надвнесена сума по кредит?
  Ако сте надвнесли сума по Ваш кредит, моля изпратете молба в свободен текст, съдържаща:  Вашите три имена; ЕГН; Номер на кредит; Сметката, по която искате да Ви бъде възстановена надвнесената сума, при коя банка; Подпис; Дата. Вашите молби може да изпращате на факс: 02-80 21 660 или на имейл: [email protected]
   
 8. Как да платя месечната си вноска чрез E-Pay?
  За да заплатите месечната си вноска чрез E-Pay е нужно да се регистрирате в www.epay.bg. Ще Ви бъдат издадени специфични кодове, които са необходими за да можете да регистрирате банковата си карта към уеб сайта. Всички клиенти (с малки изключения), притежаващи български банкови дебитни карти с логото на Борика могат да се регистрират и да използват E-Pay. Ако вече имате регистрация, трябва да регистрирате Вашето битово плащане към Уникредит Кънсюмър Файненсинг чрез въвеждане на номера на договора. След това трябва да потвърдите плащането на дължимата сума.
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.