Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 843 продукта и наличност над 4 073 987 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 843 продукта в наличност.
4 073 987 Артикула.

Машини за шлайфане и заглаждане

В категорията „Машини за шлайфане и заглаждане“ на онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете машини за заглаждане на бетон, многофункционални машини и машини за заглаждане на мазилка.

 

Машини за заглаждане на бетон

 

Заглаждащите машини тип пердашки са идеалният избор както за шпакловка на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Те са добра алтернатива пред ръчната обработка и значително скъсяват работния процес.

 

Машините за заглаждане на бетон се характеризират като специализирани уреди за подови настилки за разлика от многофункционалните машини за заглаждане, които са предназначени за подови повърхнини. Преимуществото на тези машини за заглаждане на бетон е, че те са с бензинов мотор и не се налага наличието на ток в строителния обект. Основните фактори при избора на машина за шлайфане на бетон са диаметърът на заглаждане и скоростта.

 

Многофункционални машини

 

Този тип многофункционални машини са компактни и се използват за няколко приложения. Сред предложенията ни при мултифункционалните машини ще намерите такива, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития. Те са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон.

 

Машини за заглаждане на мазилка

 

Машините за заглаждане на мазилка са предназначени за фина мазилка, средна мазилка с размер на зърно и груба мазилка. Електрическите машини са подходящи за довършителни и механизирани мазилки. Притежават система за бързо затягане на гъба. Машините за шлайфане на мазилка се доставят с груба гъба, като по желание могат да бъдат оборудвани с фина.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.