Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.

Машини за шлайфане и заглаждане

В категорията „Машини за шлайфане и заглаждане“ на онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете машини за заглаждане на бетон, многофункционални машини и машини за заглаждане на мазилка.

 

Машини за заглаждане на бетон

 

Заглаждащите машини тип пердашки са идеалният избор както за шпакловка на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Те са добра алтернатива пред ръчната обработка и значително скъсяват работния процес.

 

Машините за заглаждане на бетон се характеризират като специализирани уреди за подови настилки за разлика от многофункционалните машини за заглаждане, които са предназначени за подови повърхнини. Преимуществото на тези машини за заглаждане на бетон е, че те са с бензинов мотор и не се налага наличието на ток в строителния обект. Основните фактори при избора на машина за шлайфане на бетон са диаметърът на заглаждане и скоростта.

 

Многофункционални машини

 

Този тип многофункционални машини са компактни и се използват за няколко приложения. Сред предложенията ни при мултифункционалните машини ще намерите такива, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития. Те са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон.

 

Машини за заглаждане на мазилка

 

Машините за заглаждане на мазилка са предназначени за фина мазилка, средна мазилка с размер на зърно и груба мазилка. Електрическите машини са подходящи за довършителни и механизирани мазилки. Притежават система за бързо затягане на гъба. Машините за шлайфане на мазилка се доставят с груба гъба, като по желание могат да бъдат оборудвани с фина.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.