Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Машини за шлайфане и заглаждане

В категория машини за шлайфане и заглаждане на бетон ще откриете – машини за заглаждане на бетон и многофункционални машини.  

 

Машини за заглаждане на бетон:

 

Заглаждащите машини тип пердашки са идеалният избор както за шпакловка на износен бетон, така и за изглаждане на прясно втвърден щампован бетон. Те са добра алтернатива пред ръчната обработка и значително скъсяват работния процес.

 

Заглаждащите машини тип пердашка се характеризират като специализиран уред за подови настилки, за разлика от многофункционалните машини за заглаждане, които са предназначени за подови повърхности. Преимуществото на тези машини за заглаждане на бетон е, че те са с бензинов мотор и не се налага наличието на ток в строителния обект. Основните фактори при избора на машина за шлайфане на бетон са диаметърът на заглаждане и скоростта.

 

Многофункционални машини:

 

Този тип многофункционални машини са компактни и се използват за няколко приложения. Сред предложенията ни при многофункционалните машини ще намерите такива, които са подходящи за полиране, шлайфане и премахване на подови покрития. Те са ефективен начин за поддръжка на индустриални и каменни подове, както и на такива от бетон.

 

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете професионални решения за машини за шлайфане и заглаждане на бетон от доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.