Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 251 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бои

Боята е вискозна течност или гъста маса, която след прилагане върху повърхност в тънък слой създава плътно непрозрачно покритие в конкретен цвят. Боята се използва за предпазване, оцветяване, украсяване, също така да придаде текстура на обектите.

 

Тя е съставена от полимер на водна основа или на основа органичен разтворител – водоразредими бои или бои на основа органични разтворители. Нараства дялът на водоразредимите бои, които замърсяват по-малко атмосферата. Латексовите бои (за стени) са водоразредими. Много продукти за покрития за дърво и метал преминават на водна основа, замествайки алкидните бои.

 

Магазини „Баш Майстора“ разполагат с разнообразни видове бои с характерни свойства.

ОКСИТОН 0.500 кг – червен е оксидна прахова боя-оцветител за външно и вътрешно ползване. Тя служи за оцветяване на латекс, бетон, цимент, варови мазилки, постни бои, полиестерни и епоксидни смоли и др.

Синята постна боя за чертилка KAPRО (разфасовки от 113 гр. и 228 гр.)  е подходяща за вътрешно и външно маркиране. Прилага се при сухо строителство, изграждане на инсталации, в дървообработването и мебелното производство.

Червената постна боя KAPRO (разфасовки от 113 гр. и 228 гр.) служи за вътрешно и външно маркиране. Тя е добре полепваща, за вътрешни строителни работи. Приложение намира при зидарска работа.

Синята постна боя SOLA CPB 230 гр. и черната постна боя SOLA CPBL 230 гр. са добре видими върху всички повърхности. Имат добри залепващи свойства и се отстраняват трудно.

Оранжевата постна боя SOLA CPO 230 гр. е добре видима върху всякакви повърхности и е устойчива на дъжд и вятър.

Червената постна боя SOLA CPR (разфасовки от 230 гр. и 1400 гр.) има добри залепващи свойства, добре видима е върху повърхности и е трудно отстранима.

Бялата постна боя SOLA CPW 230 гр. е много добре видима върху тъмни повърхности, смила се фино за нанасяне на наситен цвят и се измива лесно.

Синята постна боя за маркиране STANLEY 115 гр. осигурява както добра видимост, така и  добро маркиране вътре и отвън.

Червената постна боя за маркиране STANLEY 115 гр. се използва при зидарски работи.

Черната постна боя за маркиране STANLEY 226 гр. е видима върху влажни повърхности, отбелязва дълготрайни линии. Водоустойчива е, подходяща за универсално действие.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.