Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 729 продукта и наличност над 4 097 332 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 729 продукта в наличност.
4 097 332 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бои

Боята е вискозна течност или гъста маса, която след прилагане върху повърхнина на тънки слоеве, образува плътно непрозрачно покритие с определен цвят. Използва се най-често за защита, оцветяване и декорация, както и за придаване на текстура на предмети.

 

Боята се състои от свързващи вещества на водна основа или на базата на органичен разтворител – водоразредими бои или такива на основа органичен разтворител.

 

Техният състав включва спомагателни вещества като сгъстители, катализатори на сушене, добавки за разливност и други.

 

Наблюдава се тенденция към нарастване на дяла на боите, които се разреждат във вода, замърсяващи по-малко атмосферата. Голям брой продукти за боядисване и метал минават на водна основа, заменяйки традиционната боя с органични разтворители.

 

Защо да изберете постна боя за маркиране от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бои, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.