Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 016 продукта и наличност над 4 134 425 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 016 продукта в наличност.
4 134 425 Артикула.
Подреди по
Резултати

Моторни пръскачки

Обеззаразяването е важен етап от отглеждането на всяка градинска продукция. Моторните пръскачки в онлайн магазин „Баш Майстора“ са с доказано качество, ергономичен дизайн и вместим резервоар. Техниката е подходяща за третиране на ниски и средно високи култури от различен произход, разполага с голям обхват на действие и е изключително лесна за стартиране.

 

Моторната пръскачка MAKITA PM7651H e с удобен и издръжлив самар за гръб. Употребява се и като въздуходувка с допълнително оборудване и аксесоари.

 

RAIDER RD-KMD01 може да пръска както течни препарати, така и прах. Следователно машината може да бъде еднакво успешно използвана и за защита на растенията от пестициди и торене.

 

Моторната пръскачка RAIDER RD-KMD02 има допълнителна помпа за вертикално пръскане на високи дървета, като подаването става през джойстик.

 

Моторната пръскачка STIHL SR 200 e подходяща за обработка на ниски до средно високи култури на височина до 2.5 м след края на тръбата за обдухване. Поради компактната си структура и ниския център на тежестта, тя е близо до тялото на работник и комфортът при носене е много добър.

 

Моторната пръскачка STIHL SR 430 има много голям обхват на движение, лесно се управлява и бързо се стартира. Оборудвана е с резервоар за разпръсквания препарат с голям капацитет.

 

Моторната пръскачка STIHL SR 450 е предназначена за пръскане на ниски култури, лозя и овощни дървета. Има система за разпрашаване на гранули, а със своята механика 2 в 1 преминаването от режим пръскане става много бързо и лесно.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.