Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Моторни пръскачки

Обеззаразяването е важен етап от отглеждането на всяка градинска продукция. Моторните пръскачки имат ергономичен дизайн и вместим резервоар.

 

Техниката е подходяща за третиране на ниски и средно високи култури от различен произход, разполага с голям обхват на действие и е изключително лесна за стартиране.

 

Моторните пръскачки са градински машини, използвани за третиране на земеделски растения и овощни дървета с различни препарати за борба с болестите и вредителите. Те са предназначени за пръскане на земеделски култури, зеленчукови площи, лозя и други.

 

Бензиновите пръскачки са мощни и имат голям резервоар, което ги прави подходящи за обработване на големи градински площи. Осигуряват високо налягане с мощния си мотор.

 

Тези машини са в състояние да обслужват големи пространства и високи култури с лекота и точност. Обикновено са гръбни (във вид на раница) – така теглото на двигателя и резервоара се разпределя по-удобно върху тялото. Всички гръбни пръскачки позволяват лесно и свободно движение в тесни пространства.

 

Видове моторни пръскачки

 

Моторните пръскачки са основно 2 вида – с 2-тактов и 4-тактов двигател.

 

Двутактовите се зареждат едновременно с бензин и масло, като пропорцията е вземат от описанието на съответния модел. Четиритактовите двигатели не се нуждаят от такава смес, за да работи. В същото време те са по-мощни и екологични от двутактовите.

 

Самата пръскачка е направена предимно от пластмаса. Контейнерът за химически препарати е изработен от неръждаема стомана или закалена пластмаса с цел предотвратяване на корозия.

 

Отворът на контейнера е широк, за да улесни изсипването на препаратите. Стартирането на повечето модели е подобно на стартирането на моторна резачка – чрез стартово въже.

 

Моторните пръскачки имат повече мощност и по-силна струя от ръчните пръскачки. Може да се каже, че са подходящи за професионална употреба, тъй като предлагат възможност за обслужване на големи градински площи за кратък период от време.

 

На какво трябва да обърнете внимание при покупка на моторна пръскачка?

 

При покупка на моторна пръскачка задължително трябва да се обърне внимание на няколко основни характеристики:

 

  • вид на двигателя
  • мощност
  • максимално налягане
  • капацитет на резервоара
  • дебит
  • материали на изработка.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.