Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 563 продукта и наличност над 3 743 833 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 563 продукта в наличност.
3 743 833 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аератори за трева / Вертикулатори

Аераторите са машини, които служат за премахване на изсъхнали и мъртви растения от моравата, за да може тревата да расте. Остриетата от метал влияят благоприятно на горния пласт на тревната площ, по този начин водата и други полезни съставки се доближават до корените на тревата. Използването на аератор има благоприятен ефект върху почвата, а резултатът е обогатяване на почвата с кислород.

 

Акумулаторни аератори и вертикулатори за трева

 

Акумулаторният аератор е изключително подходящ, когато искате да вертикутирате и грапете неголеми тревни площи с тесни участъци. Уредът съчетава в себе си маневриране с ефективност особено на тревни места със стеснени сектори. Има лек и издръжлив полимерен корпус.

 

С акумулаторните аератори поддържате тревната си площ без кабел и имате пълна свобода при водене. С помощта на лесно движещите се колела аераторът се управлява изключително добре.

 

Бензинови аератори и вертикулатори за трева

 

Бензиновите аератори и вертикулатори са оборудвани с бензинов двигател. Те са по-мощни и по-ефективни. Тъй като не изискват захранване, можете да ги движите свободно по големи терени. Поради тази причина те се отнасят към професионалния клас. Осигуряват оптимално проветряване на тревните площи.

 

Характерното при бензиновия аератор е, че той има необходимост от гориво и масло, по-шумен е, отделя вредни газове и е по-труден за обслужване. Когато трябва да се справите с по-голяма трева, няма да успеете да се справите без негова помощ. Предлага мобилност и маневреност чрез лесноподвижни колела със специален профил.

 

Електрически аератори и вертикулатори

 

Електрическите аератори и вертикулатори могат да се използват във всяка градина. Изключение правят големите площи, където достъпът до електрическата мрежа е труден.

 

Електрическият аератор е предпочитан, защото е изключително продуктивен, има ниско тегло, лесен е за обслужване, екологичен и почти безшумен. Препоръчва се за цялостна поддръжка на тревни площи в малки до средни градини. Лесно освобождава тревните площи от мъх и тревен филц.

 

Острите ножове на механизма за вертикутиране прорязват третираната площ, чрез което въздухът, водата и хранителните вещества отново достигат по-добре до корените на тревата.

 

Защо да изберете аератор и вертикулатор за трева от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме аератори и вертикулатори за трева, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка и имат гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.