Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Работни панталони

Работните панталони разполагат с висящи външни джобове за инструменти и дребни материали и с джобове на коленете, приспособени за наколенки. Изработени са от здрав плат, повишават сигурността и удобството Ви по време на работа.

 

Панталоните са проектирани да осигурят защита срещу механично влияние (минимални леки механични наранявания). Устойчиви са на износване и протриване. Възможни са допълнителни корекции на размера на колана.

 

Работни панталони с отлична цена и високо качество, разнообразие от модели и размери може да поръчате онлайн от магазин „Баш Майстора“.

 

Защо да изберете работен панталон от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни панталони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.