Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 176 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 176 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни панталони

Работните панталони разполагат с висящи външни джобове за инструменти и дребни материали и с джобове на коленете, пригодени за наколенки. Изработени са от здрав плат, повишават сигурността и удобството Ви по време на работа. Работни панталони с отлична цена и високо качество, разнообразие от модели и размери може да поръчате онлайн от магазин „Баш Майстора“.

 

Работният панталон TOPMASTER L е проектиран да осигурява защита срещу механично влияние (минимални леки механични наранявания). Устойчив е на износване и протриване. Възможни са допълнителни корекции на размера на колана.

 

Работният панталон TOPMASTER XL е произведен от хипоалергенни материали, които не са канцерогенни, мутагенни и токсични. Изработен е от 65% полиестер и 35% памук. Има специални джобове за подложки на коленете, както и джоб за смартфон.

 

Работният панталон TOPMASTER XXL е проектиран да осигурява защита срещу механично влияние (минимални леки механични наранявания). Устойчив е на износване и протриване. Възможни са допълнителни корекции на размера на колана.

 

Работният панталон TOPMASTER XXXL е с подсилена материя на колената с джоб за подложки. Произведен е от хипоалергенни материали, които не са канцерогенни, мутагенни и токсични.

 

Работният панталон TOPMASTER M е проектиран да осигурява защита срещу механично въздействие (минимални незначителни механични наранявания). Устойчив е на износване и протриване. Възможно е допълнително регулиране на размера на колана.

 

Работни панталони на марката DEWALT може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.